Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kekomuyum ben yeLda![]()
Yaptırmam ki mesela yani :d ayrıca çok haklısın ayrılınca pişman olan insan çok SjsjssjEstağfurullah Serçe tabii ki değilsin. O mesaja üzgün etkileşim vermemin nedeni, sevgiliyken bu tarz kararlar çok yerinde olmayabiliyor pişmanlık duymak muhtemel..![]()
Yeldağğ kekosun demen lazımdıEstağfurullah Serçe tabii ki değilsin. O mesaja üzgün etkileşim vermemin nedeni, sevgiliyken bu tarz kararlar çok yerinde olmayabiliyor pişmanlık duymak muhtemel..![]()
Dövmecideyim istek görselin varmıYeldağğ kekosun demen lazımdıgidecek şimdi yaptıracak falan
Yeldağğ kekosun demen lazımdıgidecek şimdi yaptıracak falan
Boynuna sirius yazdır gel .sDövmecideyim istek görselin varmı![]()
Çorba oldum tercümanın varmı SjsjsjBoynuna sirius yazdır gel .s
ay gerçi ne hoş olurdu ya düşündüm de bi tabi sirius yazdırmak değilde canis majoru çizdirmek, sirius da tam boyna denk gelen yeri….. dövme yaptırma fikri çık aklımdan
bu mesajı elmander'e yollamalısın. görse tepkisi ne olurdu merak ettim.az önce cüzdanımı temizliyordum… üniversite yıllarından beri cüzdanımdaki tek erkeğin vesikalığını buldum. galatasaray topluluğundaki canım kankim vermişti. benim anılara sahip çıkmama kaç puan? ulan elmander seni bu kadar zaman karın bile taşımaz… tipe bak djdj.
Ekli dosyayı görüntüle 75113