Sevgilinin resmini cüzdanda taşımak kekoluk mu?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 595 gün önce görüldü
Ben bileğime dövmesini yaptırmak isterdim. Siluet olarak

Omuzda olabilir

Kekomuyum ben yeLda :(

Bi anannem bi de babannemin resimlerini taşırım cüzdanda. Gerisine gerek yok

Estağfurullah Serçe tabii ki değilsin. O mesaja üzgün etkileşim vermemin nedeni, sevgiliyken bu tarz kararlar çok yerinde olmayabiliyor pişmanlık duymak muhtemel.. :(
Yaptırmam ki mesela yani :d ayrıca çok haklısın ayrılınca pişman olan insan çok Sjsjssj

X kuşağında kalmadı mı bu hede.
Bizde bile yoktu.

Dövmecideyim istek görselin varmı :(
Boynuna sirius yazdır gel .s
ay gerçi ne hoş olurdu ya düşündüm de bi tabi sirius yazdırmak değilde canis majoru çizdirmek, sirius da tam boyna denk gelen yeri….. dövme yaptırma fikri çık aklımdan

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Boynuna sirius yazdır gel .s
ay gerçi ne hoş olurdu ya düşündüm de bi tabi sirius yazdırmak değilde canis majoru çizdirmek, sirius da tam boyna denk gelen yeri….. dövme yaptırma fikri çık aklımdan
Çorba oldum tercümanın varmı Sjsjsj

Trendyoldan geçici dövme alasım geldi ya

Bizim nesilde de vardı böyle bir şey. O zamanlar telefon vs. yoktu, gayet normaldi.
Anormal olan cüzdanında kondom taşıyan tayfaydı bence. Hem de doksanlarda; bir insanın sevgilisiyle bir şeyler yaşayabilmesi için bile birbirinden daha imkansız bir sürü tesadüfün bir araya gelmesi gerekiyordu.

Örneğin ailelerden birinin şehir dışına çıkıp kızı / erkeği evde yalnız bırakması gibi. Bu tesadüfün gerçekleşmesi durumunda ikinci tesadüf de gerçekleşmeliydi ; kızın / erkeğin abisi- kardeşi olmaması.. Çünkü ebeveynler çıksa bile çocuklar evde kalabiliyordu. Yeter mi? Yetmez. Ama hadi bu da oldu diyelim.. Diğer tesadüf kızın/erkeğin gece vakti dışarı çıkabilmesi. Gündüz vakti giremiyordun eve, kolu komşu dışarıda fink atıyordu adeta. E cep telefonu olmadığı için de çocuğunu merak eden aile her şey yolunda mı diye gece vakti sabit hattan arıyordu..
Hadi tüm bu tesadüfler gerçekleşti diyelim.. Bu sefer de o kondomu kullanmak için bekaret engeli kalkmalıydı aradan. Zira doksanlarda bekaret konusu da önemliydi..

Düşünün, sevgiliyle bile bir şeyler için bir sürü tesadüf gerekiyorken, hiç tanımadığın biriyle aniden bir sevişme gerçekleşmesi için kim bilir ne kadar tesadüf gerekiyordu.
Yani burası Amerika değildi; burası cinsel açlıktan elleri nasır tutmuş yağız delikanlıların ülkesydi. Ama bu tayfa, tüm bu gerçekleri görmezden gelip cüzdanında kondom taşıyordu işte.
Sanki Amerika'daki gibi bir partiye falan katılacak da, bir kadın kendisinin üzerine atlayacak da, ateşli ateşli öpüşürlerken bu da her ihtimale karşı cüzdanında taşıdığı kondomu "lanet olsun! nerede bu?" nidalarıyla heyecanlı heyacanlı arayıp bulacak ve kullanacak.

Tabii bu tiplerin hayata karşı umut dolu olmalarını takdir etmiyor değildim.
Ne zaman bir karamsarlığa düşsem "ulan, bu adamlar Türkiye gibi bir ülkede, hem de doksanlarda, plansız seks yaşayabileceğini bile umut etti, ben niye karamsarlığa düşüyorum?" diyerek motivasyonumu hemen sağlıyorum.

Yazıyı da kontol etmedim. Hatalar varsa mazur görünüz. Gerçi kaç kişi okuyacak sanki :D

Cilalı taş devrinden bir numunedir o.D

az önce cüzdanımı temizliyordum… üniversite yıllarından beri cüzdanımdaki tek erkeğin vesikalığını buldum. galatasaray topluluğundaki canım kankim vermişti. benim anılara sahip çıkmama kaç puan? ulan elmander seni bu kadar zaman karın bile taşımaz… tipe bak djdj.
60EB0E68-C53E-49A8-8BC0-915CEB0B2EE2.jpeg

az önce cüzdanımı temizliyordum… üniversite yıllarından beri cüzdanımdaki tek erkeğin vesikalığını buldum. galatasaray topluluğundaki canım kankim vermişti. benim anılara sahip çıkmama kaç puan? ulan elmander seni bu kadar zaman karın bile taşımaz… tipe bak djdj.
Ekli dosyayı görüntüle 75113
bu mesajı elmander'e yollamalısın. görse tepkisi ne olurdu merak ettim.

Geri