Sevgilinin resmini cüzdanda taşımak kekoluk mu?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 594 gün önce görüldü
Cüzdanda olunca ne işe yarayacak? Yapmadım hiç. Yapar mıyım? Hiç belli olmaz…

cüzdanında okey taşıyan erkekler için cüzdanında sevdiceğinin fotoğrafını taşıyan erkekleri üzdünüz.

üç tane taşıyorum. elinde olsa alnıma yapıştırarak gezmemi ister kdkdj benim de en kolpa vesikalıklarım onun cüzdanında mevcut jdjd biz seviyoruz böyle şeyleri. birbirimize her kitap hediye ettiğimizde, ilk sayfaya birkaç paragraf yazıyoruz. birbirimize notlar yazmayı seviyoruz, çantamda ya da kabanımın cebinden minik notlar çıkabilir mesela. onları da saklıyorum cüzdanımda.

bazı fotoğraflarımızı bastırıyor sux ve onların arkasını mutlaka yazıyla donatıyoruz. biz yapıyoruz böyle şeyler kdjdj tatlışız keko değil…

Ben gözlerini gözlerimde saklıyordum oysa..

üç tane taşıyorum. elinde olsa alnıma yapıştırarak gezmemi ister kdkdj benim de en kolpa vesikalıklarım onun cüzdanında mevcut jdjd biz seviyoruz böyle şeyleri. birbirimize her kitap hediye ettiğimizde, ilk sayfaya birkaç paragraf yazıyoruz. birbirimize notlar yazmayı seviyoruz, çantamda ya da kabanımın cebinden minik notlar çıkabilir mesela. onları da saklıyorum cüzdanımda.

bazı fotoğraflarımızı bastırıyor sux ve onların arkasını mutlaka yazıyla donatıyoruz. biz yapıyoruz böyle şeyler kdjdj tatlışız keko değil…

ama çoook tatlısınııızzzz

ben tasirim; sevdiklerimin resimleri vardir hep cüzdanimda:dd
kekoyum sanirim ben

• Kahkaha
Tepkiler: L_
Ben lariyi hiç ama hiç kiskanmadigimi söylemiş miydim???

Ben kalbimde taşırım. Cüzdana koyup metaalaştırmam…

• Beğen
Tepkiler: ne
Taşıyan çok temiz seviyordur

Ben ağlamaya gidiyorum...

taşıyorum, gösterirdim size şimdi ama aşık falan olursunuz...

Geri