Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
www.instagram.com
aferin geri zekalı jfşjsayrılsam da görüşmem öyle bi sadakat sjdkdşglf
sen ve ayşe kekonun birine aşık olup büyük konuştuğunuz ne varsa yaşayacaksınız diye çok korkuyorum jdşsjajjsevgilim baana onunla görüşmeyeceksin derse inadına görüşürüm... neyin doğru neyin yanlış olduğunu ben bilmiyor muyum ? Sadık bir insan olduğumu da görememişse gidebilir
evet yazdıktan sonra fark ettim onu :d gerçi hayatıma alacağım aşiret beyefendi karışmaz diye düşünüyorum öyle birini bulucam :dİnadına demek ile “doğru yanlışı ben bilmiyor muyum?” durumu farklı iki şey dostlar. Etmeyin eylemeyin…
Hatemi msnden silecesinİnadına demek ile “doğru yanlışı ben bilmiyor muyum?” durumu farklı iki şey dostlar. Etmeyin eylemeyin…
Allah mutluluğunuzu daim etsinevet yazdıktan sonra fark ettim onu :d gerçi hayatıma alacağım aşiret beyefendi karışmaz diye düşünüyorum öyle birini bulucam :d
Aşiret beyfendi mi karışmazevet yazdıktan sonra fark ettim onu :d gerçi hayatıma alacağım aşiret beyefendi karışmaz diye düşünüyorum öyle birini bulucam :d
evettt entelektüel bir aşiret beyefendisi bulacak bana @HosgeldinHarunAbi dimiiii?Aşiret beyfendi mi karışmaz
İkisini yanyana bulursam sana bırakmayabilirim sjsjdjdaevettt entelektüel bir aşiret beyefendisi bulacak bana @HosgeldinHarunAbi dimiiii?
Lan snshdhshsbsbhsjdİkisini yanyana bulursam sana bırakmayabilirim sjsjdjda
Kocamda kocam diyorsun yaniiii :dd