Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kendisinin embesil yerine konulduğu durumdur.
uzaklaşılmalıdır o tip sevgiliden, sizi sevgilisi olarak değil kuklasi olarak görüp gerizekali yerine koyuyordur. ha gerizekaliysaniz devam edebilirsiniz tabi, kisisel tercih (:
Sevdiğim insanların fikirlerini önemserim ben. Mantıklı bulduğum sürece uygulamaya geçirmekte de sıkıntı yaşamam. Lakin aptal saptal bir şeyse vay haline.
Eger psikopat birini sevmediysen, gereksiz bir kiskanclik degilse kulak verilmeli..
hemen uygulanamayabilir belki zamanla mesafe konulur, bicak gibi nasil bitirceksin arkadasligi..
Bu talepte bulunabilmem için karşımdaki insanın kiminle iletişim kurup kurmayacağı bilincinin oturmamış olması lazım. Kendi hayatına dair böylesi bir kararı veremeyecek birinin benim hayatımda işi ne? Kaldı ki bizim evimizde dahi kimsenin birbirine, "görüşmeyeceksin etmeyeceksin" yönünde tahakkümleri olmaz. Bu nedenle bana çok uç bir durum geliyor.
Ne birinin bunu bana dikte etmesine tahammül edebilirim ne de karşımdaki insana böyle bir şeyi dayatma hakkını kendimde bulabilirim.