Sevgilinin Evlenme Teklif Etmesini Sağlamak

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Hamile kalmak yazan 1 terbiyesiz var mı diye baktım.​

Hayatımda böyle bir hırs görmedim, gerçekten evliliğe nişana ikna etmek için girilen bu çabaya hayret ediyorum. Ne geçecek elinize karşınızdaki kişiyi gaflete düşürüp aslında istemediği bir şeyi yaptırarak? Ben asla anlamıyorum, gerçekten iki taraf da isteyip, zamanının geldiğine inanmadan bu işe girişmek büyük pişmanlıklar getiriyor. Gerek yok. Siz hemen evlenmek istiyorsanız ve karşınızdaki de bunu istemiyorsa yolları ayırırsınız konu kapanır, ya da beklersiniz, bu sizin bileceğiniz iş. Ama bunu asla umursamayıp türlü stratejiler yürüterek insanı bir anda istemediği bir durumun içine sokmak kabul edilebilir değil.

öyle şeylere gerek yok
evlenelim desin anlarım

Hamileyim yalanı belki ise yarar sklsn

ince ince işleyeceksiniz.
bilinçaltında evlilik noktasını kaşımanız lazım ya da kaybetme korkusunu yaşatmalısınız.
diğer türlü evlenme teklif etmeleri zor yani ebn etmem.

Sürekli ilgi ilgi ilgi ilgi
Hoş görü hoş görü hoş görü
Sonunda iyi kalpli biri ilan edilirsiniz ve evlenme teklifinizi alırsınız
Köprüyü geçtikten sonra aynı çatının altına gelince de birbirinizi yersiniz
çünkü evlilik öncesi gizlenmiş olur her şey sskfj
Sevilmeme korkusu yaşayanların yaptığı taktik sanırım bu yönde

Bence her şey olağan ilerlemeli iyisiyle de kötüsüyle de
Fazla fedakarlık kötülükleri de örtüyor ve mutsuz çiftler baş gösteriyor her yer de

"Aşkoooo biz ne zaman evlenceeeez" diye sorup durun. İşe yarayacaktır.

Hayatımda böyle bir hırs görmedim, gerçekten evliliğe nişana ikna etmek için girilen bu çabaya hayret ediyorum. Ne geçecek elinize karşınızdaki kişiyi gaflete düşürüp aslında istemediği bir şeyi yaptırarak? Ben asla anlamıyorum, gerçekten iki taraf da isteyip, zamanının geldiğine inanmadan bu işe girişmek büyük pişmanlıklar getiriyor. Gerek yok. Siz hemen evlenmek istiyorsanız ve karşınızdaki de bunu istemiyorsa yolları ayırırsınız konu kapanır, ya da beklersiniz, bu sizin bileceğiniz iş. Ama bunu asla umursamayıp türlü stratejiler yürüterek insanı bir anda istemediği bir durumun içine sokmak kabul edilebilir değil.
ters psikoloji.skdkdj

sağlamak nedir yahu. isteyen teklif eder zaten

Sürekli sevdiğini söyleyenler
Sık boğaz edip hep onu düşünüyormuş gibi davrananlar evleniyorlar skfjlsfk

Kbakmayin kriterlerime uymayan birilerine evlilik teklif edip onunla evlenemem

Geri