Sevgilinin Evlenme Teklif Etmesini Sağlamak

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Eğer gerçekten istemiyor ve sevmiyorsa sizi zordur.
Önce kendinize bağlamalı ve aşık etmelisiniz.
Ona evlenmeniz gerektiğini ve evlenmenizin güzelliklerini anlatmak işe yarayabilir.

O etmiyorsa sen et , kabul etmiyorsa kendini oyalamazsın işte :D

Hayatım boyunca yapmayacağım şey olacak
Zira bir erkek bir kadını seviyor istiyor ve devamlı yanında görmek istiyorsa zaten olacaktır. zorlamadan her şeyin olacağına inanırım hep.
Zorlama olan şeyden Hayır gelmez.
Ve bizim gibi memlekette kadınlar için evlenmek bir amaç halini almisken bir erkeğin bile isteye sevdiği kadınla hiç bir toplumsal,çevre, aile,sevgili baskısı olmadan evlenmek istemesi kesinlikle en güzel şeydir.
Sizinle evlenmeyi düşünmeyen biri ile birlikte olmayın o halde diyeceğim durum.

Kendi haline bırak ederse senindir etmezse zaten hiç senin olmamıştır :p

Sağlamak .. amacı ile yapılan herşeyin anlamsız ve saçma olmadinin yanı sira hadi gerekli koşulu sağladın adam sana teklif etti evlendin .. pok başı yardiniz aman herşey içten gelerek olmalı mecburiyet için gerekli olduğu için değil.

Kızlar size söylüyorum; bacak açmayla olacak iş değil.

O kadar çok evlilik teklifi aldım ve red ettim ki sayısını ben bile hatırlamıyorum artık. :|
Sıkıldım bu işlerden.

evlendikten sonrada birşeyleri hep sağlamayı üstlenip nerden evlendim ya senin gibi hödükle dedirtebilicek gereksiz yardımseverlik....evlenme teklifi alma ritüelinden önce hele bi doğru erifi bulunda teklif seramonisi kusur kalsın

Kendini hazır hissedince eder zaten etmesi için çaba sarfetmeye gerek yok ne o öyle evlilik meraklısı gibi

Hayatım boyunca yapmayacağım şey olacak
Zira bir erkek bir kadını seviyor istiyor ve devamlı yanında görmek istiyorsa zaten olacaktır. zorlamadan her şeyin olacağına inanırım hep.
Zorlama olan şeyden Hayır gelmez.
Ve bizim gibi memlekette kadınlar için evlenmek bir amaç halini almisken bir erkeğin bile isteye sevdiği kadınla hiç bir toplumsal,çevre, aile,sevgili baskısı olmadan evlenmek istemesi kesinlikle en güzel şeydir.
Sizinle evlenmeyi düşünmeyen biri ile birlikte olmayın o halde diyeceğim durum.

Ya bi iinsan hiç mi değişmez :u1:

Geri