Sevgilinin Evlenme Teklif Etmesini Sağlamak

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
"Aşkım senin kadar yakışıklı bir güneş doğacak yakında."

lsşksbslskj :sırıt:

Ne zaman evlebme teklif etmeyi dusunuyorsun bana derim.

İlişki konusunda beklentilerini açık ederek erkeğin işini kolaylaştırabilirler. Seven erkek karşısındaki insanın kararlı ve net olduğunu anlarsa daha kolay açılır.

Özgür kız ayaklarında ben eğlenmeme bakar anın tadını çıkartırım izlenimi verirse güven duymaz öylelerine.

Bir de ailesi ile ilişkilerini düzgün tutması lazım. Evlilik iki kişilik bir olay değil yeri geliyor bütün ailenin içine giriyorsun.

Saygı ve iyi niyetli olsun gerisini erkeğe bıraksın.

Ben boyle adami sevmem. Ben mi saglamaliyim, onu bu yola suruklemeliyimki aklina gelsin de dusunsun de etsin. Tevekal adam sevmem cidden. :D

Hamileyim deyin ve gerçekten hamile kalın yüzde yüz işe yarıyor..En son ki sevgilimle bu şekilde evlendik şimdi çok mutluyuz..

Zorlayarak evlenmeye ikna etmek ne demek ya .s istemiyorsa bende istemem köşeme çekilirim :bekle

Aybalam hanim'a katılıyorum siz bir şey yaparsanız zorlama olur etmez akışına bırakınca hiç beklemediğiniz zaman gelir oda çok güzel olur.
Zaten sizinle ciddi düşünen biri ise bunu hissedersiniz der kaçarim

Bilmiyorum ya, hiç beraber olduklarimla evlilik düşünmedim.
O an ki aşkı yaşamaya bakıyorum. Benimle hayatı paylaşması için zorlayamam.

Otuz yaşından sonra evlilik teklifi alınca insanın her başlıkta duyurası geliyor tabii.

Anladık, genç kızlık rüyan gerçek oluyor. Anladık!

ayyy havam, gençliğim güzelliğim gençliğim yeter şekerim :pppp

Bir ara hamileyim demek çok popülerdi. Ne yuvalar kuruldu, bilemezsiniz. Şansınızı deneyin derim. Tabi yerse.

Cesaret vermek gerekir. Yoksa erkek teklif etmeye çekinebilir.

Ne onun için uğraşacağım gider direk ben evlenme teklifi ederim.

#31. mesajda gönderme var güldüm yahu iyiydi:k1: :şşkn:

Sevgilinin evlenme teklif etmesini sağlamak derken?.. Zorlamayla olmaz bu işler.. Zamanı gelince, kendi özgür iradesiyle ve isteğiyle ederse eder.. Etmezse de tercih meselesi deriz efendim..

evlenelim mi
evlen benimle
evlenmeliyiz
biz şimdi ne bok yiyeceğiz

bana göre değil bu işler

Arkadaşların düğününe götürmek, ince mesajlar vermek olabilir. :p

Datlım, sabah uyanınca İlk senin ablak suratını görmek istiyorum.
Hatta uyumadan evvel de ebleh suratın son gördüğüm surat olsun.

Bu şartlar için evlenmek lazım bi ara yapak mı canını yediğim?

Geri