Sevgilimle başım belada.

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2758 gün önce görüldü
Hepinizi görceğim ben ya inşallah sizinkilerde demez :)

benim senin yaşında yeğenim var kızım manyak mısın. :/ o da böyle sevgili yaptım diye gelip 3 gün sonra da ayrıldık diye ağlıyor ondan geliyorum ben üzerine.

benim senin yaşında yeğenim var kızım manyak mısın. :/ o da böyle sevgili yaptım diye gelip 3 gün sonra da ayrıldık diye ağlıyor ondan geliyorum ben üzerine.

Bizim 1 sene oldu ne 3 günü :D dua et azıcık böyle vitaminsiz cevaplar vereceğine :p

zamanla alışır üstüne gidip meseleyi büyütme :)))

Şimdiden sorunlar başlamış. Bence ayrılırlar . :S

Daha yasiniz kac da evlilik diyorsunuz siz ya .p
Oggy'e katiliyorum ben, 1 sene sonra ayrilip uzulmeyin bosuna.. Gereksiz de gelecek planlari kurmayin, yasiniz cok genc, aninizi yasayin biraz : ))

İkincisi baba demem de neymis, demiyorsa gitsin baskasini bulsun :D

Gecerli bi nedeni vardir illaki. Icinden gelmiyosa sen de bu kadar umursama bence, zorla guzellik olmaz. Zamanla alismasi ihtimali de var hem, simdi oyle soyledigine takilma.
Onemsiz seyler bunlar, bosuna yipratmayin iliskinizi.
Amca desin baba demiyosa, o da baba yarisi ne de olsa ;p

İstemiyosa söylemesin, söyleyeceği varsa bile söylemez üstüne gidersen, böyle şeylerin içimizden gelmesi lazim.

şimdiki çiftler evlilikleri ya da aşkları amerikan aşk filmi gibi yaşıyacaz sanıyor ben çok üzülüyorum. süslü süslü hayaller, orda burdan burdan öpmeli sevimli fotolar paylaşmalar falan. annene babana bi baksana yahu, nasıl sürdürüyolar evliliklerini, nasıl tutkuyla birbirlerine hala bağlılar afedersin ordan burdan öpmeli sevimli fotolar falan paylaşarak mı, retrikayla selfi çekinip instagrama atarak mı.

benim kimsenin ilişkisinde gözüm yok ama aşırı hayalci ilişkilere karşıyım. 22 yaşımdayım park görünce ulan acaba sallansam mı diye düşünüyom, adamlar parkta sallanan çocukken evlenmeyi düşünüyo. sonra;
94AZyZ.jpg

şimdiki çiftler evlilikleri ya da aşkları amerikan aşk filmi gibi yaşıyacaz sanıyor ben çok üzülüyorum. süslü süslü hayaller, orda burdan burdan öpmeli sevimli fotolar paylaşmalar falan. annene babana bi baksana yahu, nasıl sürdürüyolar evliliklerini, nasıl tutkuyla birbirlerine hala bağlılar afedersin ordan burdan öpmeli sevimli fotolar falan paylaşarak mı, retrikayla selfi çekinip instagrama atarak mı.

benim kimsenin ilişkisinde gözüm yok ama aşırı hayalci ilişkilere karşıyım. 22 yaşımdayım park görünce ulan acaba sallansam mı diye düşünüyom, adamlar parkta sallanan çocukken evlenmeyi düşünüyo. sonra;
94AZyZ.jpg

Ben seni 35-40 arası sanıyordum :D Eşinden ve hayattan darbe yemiş , 3 çocukla ortada kalmış dul kadınlar gibi davrandığın yerler oluyor çünkü Oggy :)) Neyse yorumunda haklılık var hakkımızda hayırlısı diyelim başka ne diyeyim.

basim belada diyince ben de bise sandim. Tek derdiniz bu olsun yahu sikmayin caninizi. Bir Havza teselli sozcugu der ki ; olu baa

allah baska dert vermesin:d
Bunlar ufak tefek şeyler

Ben hanımın babasına Bebito annesine Tatlış demeyi planlıyorum.​

Geri