Sevgilimle başım belada.

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2758 gün önce görüldü
Sevgilim evlenecek olursak ben senin babana "baba" demem diyor, Ne kadar onlarlada aile sayılsakta alışamayacağım bir şey diyor. Sizce ne yapmalıyım ?

Sende onun ailesine aynı tavırla yaklaşirsin olur biter.
Valla ben baba yi bilmem ama eşim olursa Sayet annesini kendi annem gibi gorebilirim buna da çok ihtiyacım var zaten.

Sende onun ailesine aynı tavırla yaklaşirsin olur biter.
Valla ben baba yi bilmem ama eşim olursa Sayet annesini kendi annem gibi gorebilirim buna da çok ihtiyacım var zaten.

O takmaz böyle şeyleri deme der. Ama bizim aile takar biraz bu durumları , inadından ne şekilde vazgeçirebiliriim bilmiyorum :(

Tehdit edeceksin babam ozmn beni sana vermez diyceksin bazi erkekler bundan anliyor.
ne demek Demem ya usulen deniliyor zatn..

Tehdit edeceksin babam ozmn beni sana vermez diyceksin bazi erkekler bundan anliyor.
ne demek Demem ya usulen deniliyor zatn..

Evlenmem dedim :D Bu konuda duraksadı biraz. Aynen usulen denecek zaten incileri dökülmez ya :dusun:

Demese nolacak? Sevgilini içinden gelmeyen bi şeye neden zorlayasın?

Böyle şeyleri dert etmeyin bunlar ufak şeyler.

Topram olmuyorsa zorlama ileride zaman ile belki söyler :)

SM-G313HY cihazımdan gönderildi

Babanın adını desin sonra baba desin.

Yani öyle daha rahat alısir.

İnatlaşma .
Basit bir durum zaten , inatlaşma durumunda ilişkin zarar görür ve bitme noktasına gelir.
İş ciddiye bindiğinde yarın öbür gün yüzükler takıldığında eşşek gibi diyecek :D
Sen konuyu kapat uzatma bence :)

İnatlaşma .
Basit bir durum zaten , inatlaşma durumunda ilişkin zarar görür ve bitme noktasına gelir.
İş ciddiye bindiğinde yarın öbür gün yüzükler takıldığında eşşek gibi diyecek :D
Sen konuyu kapat uzatma bence :)

Evet bence sen haklı olabilirsin : )

Baba demese diye bir şey yok en azından bizim adetlerimizde yok, böyle yapması kendini ayırması gibi bir sey halbuki ben her iki tarafın ailesiyle bu tarz ufak şeylerin ortada sorun/kırgınlık olmasını istemem. Günümüzde normal olsada eski kafaya sahip olanlar bunu farklı yorumlar diye dusunuyorumm.

Oggy ayrılmadım canim sadece gündemde boyle bir konu oluştu allah allah kıskanç.

Kısasa kısas ile olmaz bu durum. Önce neden baba demek istemediğini öğrenmelisin. İş ciddiye binerse istemese bile saygıdan dolayı demek zorunda hissedecektir kendisini.

Neden baba demek istemediği önemli. Çok fazla sorun etme şimdiden.

Kendi ailesinden baska birine baba , anne demek illa ki herkese zor gelir
Ama bir aile olmussunuzdur
Kullanmak bu yuzden gereklidir
Simdilik usteleme zaten evlendikten sonra o moda girecektir aksine sen kisasa kisas yapma onun ailesine olmasi gerektigi gibi yaklas utanip kendiside yapar :)

Rakı sisesindeki balık tarafından gonderildi

Haklısıniz :) ben neden - sonuç ilişkisine göre ilerleyim birazda. Türk o avucunu yalar ancak bu gidisle : D

Bu sorunu nişandan sonra ki sürece bırakmalısın.

tamam bak ama ayrılırsan forumda gözlerimin önünde aşk acısı çekiceksin, ayrılmazsan da ben çekicem. kabul mü.

Geri