Sevgilimle başım belada.

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2758 gün önce görüldü
babalık gördüğü zaman söyler, yani ona değil babana bağlı. Çok kafaya takılacak bişey değil

der der ne kadar demem desede zoru görünce öyle bi der ki kuzu gibi hemde :D

Hiç bişey demesin ne baba nede abi amca falan sırıtmaz ozaman (:

tamam bak ama ayrılırsan forumda gözlerimin önünde aşk acısı çekiceksin, ayrılmazsan da ben çekicem. kabul mü.

senin bende gözün mu var :D ayrilirsam sana gelmem :p kabul Oggy burda yemin ediyorum ayrilirsam sana özel konu açıp itiraf edeceğimm:)

Babası sağ mı?

Evet sağ :)

Buarada diger arkadaslarada teşekkürler :) o biraz inatçı o yüzden ciddiye aldim. O zamana kadar bir sürü değişim yasanabilir ama bu durumlari yaşayan arkadaşlara fikir olmus oldu yorumlar :)

daha yaşlarınız çok genç. (:

ayrılırsınız yarın birgün. sıkıntı etme (:

evlenmek ıcın bıraz genç deilmisiniz.
neden baba demezmiş onu anlamadım.

daha yaşlarınız çok genç. (:

ayrılırsınız yarın birgün. sıkıntı etme (:

1.si hemen evlenmeyecgiz önümüzde rahat 5 sene var. O suremte tabi her şey değişebilir ama böyle bir durumda ne yapılabilir onu öğrenmek istedim. Ayrıca biz ayrılacağız diye baslamadik ilişkiye ayrılmak için olan nedenleri ve catlak yaratacak şeyleri baştan konuşup anlaştık dolayısıyla kolay kolay ayrilcagimizi sanmıyorum. Basit bir ilişki gözüyle de bakmiyoruz , teşekkürler :)

[T.T];2530051' Alıntı:
evlenmek ıcın bıraz genç deilmisiniz.
neden baba demezmiş onu anlamadım.

Üstteki yorumda cevap verdim bu soruna. 2. Si de kendi babasından Başkasına baba demezmis alisabilecegini pek sabmiyormus kötü bir niyeti yok ifade etti bunu tamamen alışkanlıktan ötürü.

inşallah dediğin gibi olur teşekkürler (:

Len var ya size inat ayrilmayacagim :D

Başka takacak şey bulamadın mı kafana : )

Aman ne büyük meziyet :p

Geri