ßaşak
Gümüş Üye
kız sen bu smıleyi ezberemi almaya çalışıyon :zuha:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende sandım sen edeceksin tamda fırçalayaktım seni vaz geçtim :p
Ben de diyorum ki EmRe neden bana evlenme teklifinde bulunmuyor Perii engel oluyormuş demek ki![]()
Akıllım burada danıştı diye ona fırça attım bir yetiştirir sana süprizimi kalırBaşlığa bakarak senin için sanıdm yani
![]()
O daha güzel işteBen Emre'den teklif beklemiyorum canım gecenin bi yarısı beni arar ve yarın nikahımız var der :kiki:
Helal olsun buda iyimiş eee artık en kısa zamanda faaliyete geçsin bi zahmetBen Emre'den teklif beklemiyorum canım gecenin bi yarısı beni arar ve yarın nikahımız var der :kiki:
Helal olsun buda iyimiş eee artık en kısa zamanda faaliyete geçsin bi zahmetbu hayırlı haberide sen veririsin bize Z3yn3P:srl:
Valla gelirim kiMerak etme canım forumca davetlisiniz. Ön sıra 4.koltuk senin![]()
Valla gelirim ki![]()
Merak etme canım forumca davetlisiniz. Ön sıra 4.koltuk senin![]()
sonyanın şişman resminimi gördünde 4 koltuk birden veriyosun :zuha: bana yere gerek yok hiç oturmam nasıl olsa:zuha:
Seve seve siz nikahgünüzü ayarlayın:cici: o günü toplarım kızları ben sen hiç merak etme Zeynebim:srl:Ee gel bi zahmet. Sen , Başak ve Smyrna nedimelerimsiniz ona göre![]()
sonyanın şişman resminimi gördünde 4 koltuk birden veriyosun :zuha: bana yere gerek yok hiç oturmam nasıl olsa:zuha:
Anaaa gözümden kaçmış bu hayinin mesajı yaböyle arkadaş işte düşman başına Zeynep
benim herşeyimi foruma serdi rezil etti beni
![]()