Sevgilime Nasıl Evlenme Teklifi Etmeliyim?

• Kullanıcı Volina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2622 gün önce görüldü
Nasıl Evlenme teklifi yapılır - Sürpriz evlenme Teklifleri - Sevgilime evlenme teklifi yapacağım

Merhaba Arkadaşlar.. Sevgilisine aramızda evlenme teklifi yapacak bazı arkadaşlarımız mutlaka vardır. Veya ileride Evlenme teklifi yapacak olursanız sizlere vereceğim bilgileri dikkate almanızı öneririm..

Sevgililer Günü evlenme teklifi etmek için en uygun gündür.. Özellikle Sevgililer gününde evlenme teklifi çok yapılmaktadır.. Aslında Bana sorarsanız Sevgililer gününün önemi'de insanı Kabül ettirmeye yönelik adımlar attıracaktır.

Evlenme teklifini dışarıda, ailenizin yanında her yerde yapabilirsiniz. Yeter ki bu kararı verin gerisi sizin yaratıcılığınıza kalmaktadır. Fakat bilinmesi gereken en önemli unsur ; Farklı bir evlenme teklifi yıllarca aylarca konuşulmaktadır.. Yıllar Sonra bile konuşurken çocuklarınıza Eşiniz, Babanız bana böyle evlenme teklifi etti diye övünmesine sebep olacaktır :)

Sizlere en büyük tavsiyem.. klasik şeylerden kaçınmanızdır.. bir telefonunuza bakacak şeylerden uzak durun bilbord hazırlamak gibi. Bunlar basit şeylerdir.. harakete geçmelisiniz. gazeteye ilan vermek en basit şeydir mesela..

Arkadaşlar Değişik evlilik telifi her zaman daha çok iyidir. Kabül edilmesi açısından demiyorum her türlü evlilik teklifleri kabül edilebilir. Fakat bu uzun yıllarca konuşulması açısından ve evliliği daha taze tutması açısından çok iyidir..

Kaynak; ForumBahane

Bu sorumu EmRe kız hazırda bekliyo zaten ne diyon ya :S ben edim senin yerine istersen gidip cnm emreyle işin yoksa bi evlen falan dim :D

EmRe Sakın dalga geçme konuyu sonradan okudum başlık ve kürsüden dolayı şaşrdım :zuha: pardon yaa :zuha: serbest kürsüye falan açaydın bari:zuha::zuha:

Bende sandım sen edeceksin tamda fırçalayaktım seni vaz geçtim :p

Oooff ya EmRe başlığı görünce hemen daldım konuya ,bende sandım sen teklif edeceksin :(

Bende öyle sandım :)
Fikirler güzelmiş,teşekkürler..

zamanın gençliği işte :zuha:
anlamlı oldugu surece abartmaya ne gerek varki:)

elinde gül alıp gelip evlenekmi hacı desin istersen :zuha:
bilmiyorum yani abartcak yoksa yok :zuha: sizin zamanınızda nasıldı mendilmı bırakıyodunuz kapılara kokulu kokulu :zuha:

elinde gül alıp gelip evlenekmi hacı desin istersen :zuha:
bilmiyorum yani abartcak yoksa yok :zuha: sizin zamanınızda nasıldı mendilmı bırakıyodunuz kapılara kokulu kokulu :zuha:
yok mendıl bırakmıyorduk kısa msj ıle evlenme teklıfı yapıyorduk:zuha:
eski sevgılıme benımle evlenırmısın dıye msj atmıstım gırgırına kız hemen kabu etmıstı demekkı durusumuz yetıyor evlenme teklıfımızın kabul olması için:D:D

yok mendıl bırakmıyorduk kısa msj ıle evlenme teklıfı yapıyorduk:zuha:
eski sevgılıme benımle evlenırmısın dıye msj atmıstım gırgırına kız hemen kabu etmıstı demekkı durusumuz yetıyor evlenme teklıfımızın kabul olması için:D:D

daha hiç senin gibi duran olmadı demekki benim hayatımda :zuha: abi durmayın harekete geçin mümkünse :zuha:

daha hiç senin gibi duran olmadı demekki benim hayatımda :zuha: abi durmayın harekete geçin mümkünse :zuha:

dogru kısının harekere gecmesı daha onemlı .malum cok kısı cok cok guzel evlenme teklıflerı yapabılır ama bir aile olmayı beceremez.hayaller dunyasında baslayan bır ruya guzel bır kabuslada bıtebılır:)

dogru kısının harekere gecmesı daha onemlı .malum cok kısı cok cok guzel evlenme teklıflerı yapabılır ama bir aile olmayı beceremez.hayaller dunyasında baslayan bır ruya guzel bır kabuslada bıtebılır:)

şuan beynimin sol lobunu erittin yemin ederim :D:D tiskindirdin evlilik müessesesinden :zuha:

Geri