Sevgilime Nasıl Evlenme Teklifi Etmeliyim?

• Kullanıcı Volina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2623 gün önce görüldü
Ben de diyorum ki EmRe neden bana evlenme teklifinde bulunmuyor Perii engel oluyormuş demek ki :D

Akıllım burada danıştı diye ona fırça attım bir yetiştirir sana süprizimi kalır :D Başlığa bakarak senin için sanıdm yani :)

Akıllım burada danıştı diye ona fırça attım bir yetiştirir sana süprizimi kalır :D Başlığa bakarak senin için sanıdm yani :)

Ben Emre'den teklif beklemiyorum canım gecenin bi yarısı beni arar ve yarın nikahımız var der :kiki:

@ßasak hayır ben yorumlara maydonoz olmamak adina guldum ))

4 koltuk demedim 4. (dördüncü) koltuk :D:D @Sonya bakma sen buna canım ortalığı bulandırıyor :zuha:

sonyanın şişman resminimi gördünde 4 koltuk birden veriyosun :zuha: bana yere gerek yok hiç oturmam nasıl olsa:zuha:

Anaaa gözümden kaçmış bu hayinin mesajı ya :D böyle arkadaş işte düşman başına Zeynep :D:D benim herşeyimi foruma serdi rezil etti beni :D:D:D

Sinema kapatıp film introsuna güzel bir video :)
sonra romantizme başlayın,olabilir.

sonyanın şişman resminimi gördünde 4 koltuk birden veriyosun :zuha: bana yere gerek yok hiç oturmam nasıl olsa:zuha:

Anaaa gözümden kaçmış bu hayinin mesajı ya :D böyle arkadaş işte düşman başına Zeynep :D:D benim herşeyimi foruma serdi rezil etti beni :D:D:D

kanka saaa yaranılmıyo haa :zuha:

Genelde sahilde kalpten ateşin içinde ediyorlar. :D

karikatur-evlenme-teklifi.jpg

İsyan et ey arkadaşım söz söylenecek an değil
Aşkın baygınlığıyla be meşk ediyorsun
Etme

Ya benimsin, yada kendi yoluna gidersim. (Erkek adamın teklifi böyle olur)

Geri