sevgilim foruma girmemi istemiyor, ne yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Girme sende
Buraya girince tavşan deliğinde aşağıya mı düşüyorsun?
Başın göğe mi yükseliyor?
Aydınlanma mı yaşıyorsun?
Ne var burda ?
Üstteki üye ile zırt pırt asansörde mahsur kalan insanlar olduk.

' Sevgilim foruma girmemi istemiyor, ne yapmalıyım ? ' başlıklı bir konu açıp yardım almalısın.

Birlikte girin? Ama tabii sonrasında boynuzlanma olasılığı da var,dengeyi tutturabilmeniz dileğimle.

Kendisi de girmeyecekse girmeyebilirim. Çok önemli değil ama kendisi fink atıp beni girdirmeyecekse bsg fjfjjf

asansörü de unutmamış.: ))))))

Bunlar büyük meseleler değil. Benim için değil en azından. Benim hiçbir isteğimi geri çevirmedi ki, ben böylesine basit bir şeyi kabul etmeyeyim. Gerekçelere dair bir sürü şey yazılır da, herkes koca insan.

istemiyorsa girmeyin
sonra yok sen karmaya neden gülücük attın falan
uğraşamam sizle

sevgilim forumdan, özellikle bu forumdan olsaydı hiç karışmazdım. burası kıskanılacak son ortam bile değil.dd

Başım ağrıyor, git forumunla oyalan dese sürekli daha mı iyi

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Seni paylaşmak istemiyor demek ki girmeyiver sjssj

Bizimde vardı böyle bir askımız vs. Sonradan dedi ender forum bizim ilişkimize zarar verıyor forum . Düşündüm napayım vs derken hemen gittim baska biriyle nişanlandım düğün cocuk derken sonrasında ben hala buradayım. Peki ne ona mı ne oldu ? O Hala annesinin dizinin dibinde yaprak sarıyor. Tabi herkes ister istemez merak ediyor kim bu acaba diye . O artık buralardan vs uzak ama her ne kadar uzak olsada bir nebze kalbimde yaşıyor. Buradan Bakın.

Son düzenleme:
  • Wow
Tepkiler: ne
Eş ve sevgili seçiminde dikkatli olmak gerekiyor yoksa engelleme ile çözülemez. Karşı taraftan ilgi gelse bile yüz vermeyecek kişiler seçilirse böyle bir endişe de yaşanmaz.

İki, iki buçuk saat falan süren ama yarısı kahramanların peş peşe birbirine imalı bakışlar atmasıyla geçen dizi aralarında yayımlanan kamu spotu gibisin Lefty.

Sevgiler.

O ne biçim sevgili yav. İstenmeyecek o kadar şey varken foruma girişime mi göz dikmiş. Maynak mıdır delü müdür nedür.

Geri