sevgilim foruma girmemi istemiyor, ne yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Grifikir

raporladım, müstehcen konuşmalarından ötürü

Foruma girmezsen olay çözülecektir

Verme duzelir hersey.

Yani bu kadar ipleri onun eline verme.

Sevgilimin buranın linkini verip birde burda mı yazışsak yaa:parti:

Yooo valla ben degilim:aeg: baska sevgili yapti demek haberim yok:aeg: sarisin ve renkli gozlu olusundan anlamaliydim:aeg: vay vay vay benim halime dinlemedim annecigmi dustum ogi zalimine:aeg:

4GB mobil internetimi Danla Biliç ile bitirdi diyor.. Bu kesinlikle iftira gibi geldi bana.. :nopsrn:

Abaris'i de etiketleyeyim ki o da baskın yapsın, sert bakışlar kullanarak yumruğunu masaya vursun, 5.mesaja müdahale etsin.. :sırıt:

4GB mobil internetimi Danla Biliç ile bitirdi diyor.. Bu kesinlikle iftira gibi geldi bana.. :nopsrn:

Abaris'i de etiketleyeyim ki o da baskın yapsın, sert bakışlar kullanarak yumruğunu masaya vursun, 5.mesaja müdahale etsin.. :sırıt:

Danla bilic balik etli ya anca yukleniyosa demek .p

Danla bilic balik etli ya anca yukleniyosa demek .p

Mantıklı.. Şuan ikna oldum.. :mathilda:

Yalnız, balık etliyi de geçmiş o, resmen teyze gibi olmuş.. Videolarında çok dalga geçtiği kızların ahını mı aldı acaba?.. Ya da meşhur tatlıcı sevgilisi fazla mı tatlı yedirdi acaba kıza?.. Beyaz Show'da gördüm de aman Tanrım dedim.. :u4: :mrslkm:

5a1004f0d3806c31d0b9d70a

Mantıklı.. Şuan ikna oldum.. :mathilda:

Yalnız, balık etliyi de geçmiş o, resmen teyze gibi olmuş.. Videolarında çok dalga geçtiği kızların ahını mı aldı acaba?.. Ya da meşhur tatlıcı sevgilisi fazla mı tatlı yedirdi acaba kıza?.. Beyaz Show'da gördüm de aman Tanrım dedim.. :u4: :mrslkm:

5a1004f0d3806c31d0b9d70a

Hay masallah xd bence tatlicidan almis kilolari ajsjhfs
Ozellikle bi kadini boyle bi konuda elestirmek istemezdim ama balon gibi olmus:u3:
Ne diyelim, uzucu .p

Hanımcı olma ögy girerim hesap mı vereceğim sana de !1!1!!1!!!1!!1 sert bakışlar kullanarak kur bu cümleyi :şekil:

Heavenly sen arkadaşa senin yapamadıklarınımı söylüyorsun yap diye hı, Bana kursana o arkadaşa yazdığın cümleleri :mks: :bunepeki:

İşlem tamamdır tatlım :cix

sende olmasan göremiyecem yazdıklarını,iyiki varsın canım benim ::opucuk:

@Heavenly sen arkadaşa senin yapamadıklarınımı söylüyorsun yap diye hı, Bana kursana o arkadaşa yazdığın cümleleri :mks: :bunepeki:

İşlem tamamdır tatlım :cix

sende olmasan göremiyecem yazdıklarını,iyiki varsın canım benim ::opucuk:

Ben şiddete karşıyım o yüzden kurmam, ne o öyle masaya vurmalar sert bakışlar falan :anla:

Burada konumuz Ögy di bi kere :T: ben değilim :liv: ayrıca Merlin seni kınıyorum :hıı:

Heavenly kadın dayanışması şeysi.. Üzgünüm.. :sırıt:

Abaris Ne demek canım, kadın olarak görevimisss.. :srl: Yalnız çogzel ağırlığını koydun, çok beğendim.. Bunu örnek alacağım gerektiğinde.. :kiki: Oggy ve Heavenly'nin olası gazabından gerekirse Mathilda'yla korursunuz artık beni.. :u4:

foruma girme diyen
bir sevgilim bile yok

Geri