Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yooo valla ben degilim:aeg: baska sevgili yapti demek haberim yok:aeg: sarisin ve renkli gozlu olusundan anlamaliydim:aeg: vay vay vay benim halime dinlemedim annecigmi dustum ogi zalimine:aeg:
4GB mobil internetimi Danla Biliç ile bitirdi diyor.. Bu kesinlikle iftira gibi geldi bana.. :nopsrn:
Abaris'i de etiketleyeyim ki o da baskın yapsın, sert bakışlar kullanarak yumruğunu masaya vursun, 5.mesaja müdahale etsin.. :sırıt:
Danla bilic balik etli ya anca yukleniyosa demek .p
Mantıklı.. Şuan ikna oldum.. :mathilda:
Yalnız, balık etliyi de geçmiş o, resmen teyze gibi olmuş.. Videolarında çok dalga geçtiği kızların ahını mı aldı acaba?.. Ya da meşhur tatlıcı sevgilisi fazla mı tatlı yedirdi acaba kıza?.. Beyaz Show'da gördüm de aman Tanrım dedim.. :u4: :mrslkm:
![]()
Hanımcı olma ögy girerim hesap mı vereceğim sana de !1!1!!1!!!1!!1 sert bakışlar kullanarak kur bu cümleyi :şekil:
4GB mobil internetimi Danla Biliç ile bitirdi diyor.. Bu kesinlikle iftira gibi geldi bana.. :nopsrn:
Abaris'i de etiketleyeyim ki o da baskın yapsın, sert bakışlar kullanarak yumruğunu masaya vursun, 5.mesaja müdahale etsin.. :sırıt:
@Heavenly sen arkadaşa senin yapamadıklarınımı söylüyorsun yap diye hı, Bana kursana o arkadaşa yazdığın cümleleri :mks: :bunepeki:
İşlem tamamdır tatlım :cix
sende olmasan göremiyecem yazdıklarını,iyiki varsın canım benim ::opucuk:
ayrıca Merlin seni kınıyorum :hıı: