sevgilim foruma girmemi istemiyor, ne yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
geçende telefonumdan danla biliç videolarını 1080p izleyip 4gb mobil netimi harcamış, evdeki netten de sürekli bir şeyler indiriyor girmeyeceksin o foruma diyor. bilgisayarının geçmişine baktım googleda forum şifresi nasıl patlatılır diye arama yapmış. bazen kendi kendine üstteki üyeye forumdan bir partner seçiyormuş gibi bana partner seçiyor, içinizde bir şey kalmasın konusundaymış gibi benimle kavga ediyor. korkuyorum, yardımcı olun. :cici:

Seni banlayalım Oggy hem sevgilin hem de trollediğin bizler rahat edelim. :sırıt:

özel hayatınız foruma engel oluyorsa özel hayatınızı bırakın. :tatlı:

Hanımcı olma ögy girerim hesap mı vereceğim sana de !1!1!!1!!!1!!1 sert bakışlar kullanarak kur bu cümleyi :şekil:

Benimki çok akıllı uslu terbiyeli, 144p angry şivava videoları izliyor hep.

bana da izin vermiyor ama şuan multi üyeliğimle giriyorum, ben olduğumu bilmiyordu. sonra sevgilimden ayrıldım, bu multi üyelik ile tekrar tavladım eski sevgilimi, demek ki benimle param için değil zekam için çıkıyor. keşke param için çıksaydı, ne güzel zengin olurduk.

İstemiyorsa girmiceksin ama onun da girmediğinden emin olman sart.
Burada da o pek mumkun değil.

Buradan haberi olsa kıskançlıktan bana dünyayı dar eder.Bilmemesi daha iyi.

Dertler ne güzel :D

girmez isen çok şeyden geri kalacağını,bunun içinde yaratacağı huzursuzluğu ona yansıtacağını bildir

Vay erkeğime bak sen .. Sevgili yapmış da baskı da yermiş :)
Patates baskısı mısın olm sen .. Ezdirtme kendini ..

Geri