Sevgilim esrar kullanıyor ne yapacagım

Konu sahibi son olarak 3662 gün önce görüldü
Adamlık, bir gramlık otla uyuşturucu hapla delikanlılık naraları atmakla değil,delikanlılık acısınıda sevgisinide ta en uç noktalarında hissederek yaşayıp ayakta durabilendir.
Bu gün erkek arkadaşın senin yanında içer yarında sana içirir. O ot içicisinden uzakdur ondan sana fayda yok zarar var. Çözüm bu kardeş.

Bir şeyler yazıcam da yanlış anlaşılacak yaşı küçük olan okur ve yanlış anlar, özenir diye susuyorum.

Ot içen birisi hayatındaki insanı özendirmez zaten böyle bir şeyi istese senin yanında içerdi. Bundan dolayı onu yargılarsan kaybedersin. Bıraktıramazsın da onu söyleyim.

Uzun süredir senden saklıyorsa bildiğin anlamda bağımlı olamaz zaten. Mutlaka görürdün, sigara gibi tüketmediğine göre bir kaç fırt içip ortamda gevşemeye çalışıyordur o kadar.

Sen ne yapmalısın, panik yapma. İradeni koru merak edecek durum yok öldüren, süründüren bir bağımlılık yapmaz o.

O kadar endişe edicek ne var anlamıyorum bagimlilik yapan bisey degil sigara yerine o gün puro içtiğini düşün

requiem for a dream filmini izle, sonra ister istemez ayrılırsın zaten. :d

Ben marihuana yi denemek isterdim şahsen. (Polis evinden aldi)

1 senedir beraberlginiz sirasinda icmediyse oyle sıklıkla icen biri degil gibi gorunuyor. Yetistirmiyor ve satmiyor ve satmaya araci olmuyorsa sikinti yok. Ben sigara ile ot arasinda bi fark gormuyorum.

Bir defadan bir şey olmaz, ottur nolacak, ona hoşgörülü ol, sigara daha zararlı gibi sözler seni ve bu konuyu okuyup bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşları yanlış yönlendirmesin. Uyuşturucunun her türlüsü insana zararlıdır. Önce merak sonra bir defadan birşey olmaz akabinde arkadaş ikramı ve bir bakarsın ki uyuşturucu bağımlısı olmuşsun.
Uzun zaman uyuşturucu üzerine eğitim aldım gençliğimizin yanlış yönlendirilmesine göz yumamam.

aşkınızı perçimlemeniz için ben size özel yapım bi jamaica gold yollıyım hacı sonra olympos a tırmanırsın
aya çıkmayı bırak , bütün şehir zebani gözükür , tribide iyidir paso gülersiniz

eğerkı esrar ıse uzulme ama skunt yada kımyasal ıse halıne üzülürüm .

Bence ayrıl. Hiç düşünme.
Hani alkol falan olsa bir nebze tolerans gösterebilirsin; ama esrar zor.

Öncelikle kendisine kötü taraflarını göstereceksin. Daha sonra tedavi olması açısından AMATEM'ler var oraya götürüp tedavi olması yardımcı olacaksın. O da olmadı şikayet edeceksin. Kolluk kuvvetleri alıp işlem yapacak ve denetimlik serbestlik il müdürlükleri tarafından sağlık tedbiri uygulanır ve tedavi edilir.

Amatem’e başvuru için ikna edin.

Geri