Sevgilim esrar kullanıyor ne yapacagım

Konu sahibi son olarak 3658 gün önce görüldü
Sevgilimle yaklaşık 6 aydır beraberiz dün beraber ortak arkadaşlarımızın evine gittik orada arkadaşıyla beraber gözümün önünde esrar kullandı dünya başıma yıkıldı yaklaşık 1 senedir kullandigini benimle beraber olmadan öncedir kullandiğını söyledi ne yapacağım arkadaşlar yardım edin

Direk vur k*çına tekmeyi gitsin ondan hayır mı gelir? Bence direk biraz daha takıl sonra def et gitsin. :T:

Bir kere bu durumu sizden saklamış olması ondan uzaklaşmanız gerektiği anlamın geliyor. İlişkilerde yalan konuşmak başlı başına bir ayrılık sebebidir Bu 1
2.si tıbben bir destek almasını sağlayabilmeniz ki bu hiç te mümkün görünmüyor.

O halde ;

Adana merkez patlıyor herkes.

Yee beybilitooo.

Arkadaslae bu huyundan başka kötü bir huyu yok bana hiç kötü davranmadı bugün konuştuğumuzda arkadaşlarım ısrar etti devamlı içmiyorum bir daha içmeyecegim dedi nasıl inanacağım ona güvenim yıkıldı onun dışında birilerinin etkisinde çok kalan birisi aklına girdiklerini düşünüyorum

Bu biri aklına girdi hikayelerini ninelerimizden dinlemiyor muyduk biz,Siz az sonra biri muska yapmış sevgilime bile diyebilirsiniz.((Hayatınız boyunca güven problemi yaşayacağınız bir arkadaşınız var karşınızda.
Tedavi almayı reddetmiyorsa denemekte fayda vardır diyeceğim.

Arkadaslae bu huyundan başka kötü bir huyu yok bana hiç kötü davranmadı bugün konuştuğumuzda arkadaşlarım ısrar etti devamlı içmiyorum bir daha içmeyecegim dedi nasıl inanacağım ona güvenim yıkıldı onun dışında birilerinin etkisinde çok kalan birisi aklına girdiklerini düşünüyorum

Bunu senden gizlemsi, esrar kullanmasından daha kötüdür!

Esrar kullanıcak kadar ne yaptın çocuğa acaba . :S

esrarı uyuşturucu kategorisine sokanlara lanet olsun :p sigara daha zararlı be esrardan

Geri