Sevgilim esrar kullanıyor ne yapacagım

Konu sahibi son olarak 3662 gün önce görüldü
otdur günahı yoktur yapıştır bro birlikte sarıp için işte dön gelsin .p

Bence hiç düzeltmeye ya da bırakacağına inanarak beklemeye kalkma. Esrar kullanan adam bir süre sonra her şeyi içebilir. Kendi bıraksa arkadas ortamı , ısrarları falan bırakmaz. Acı çekmeye , yıpranmaya gerek yok sana da zarar gelir , düşünme ayrıl.

Bide soruyor musun

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Esrar sigaradan daha az zararlı bunu da söylemeden gecemicem xd

Ben otu çok masum görüyorum artık liseli gençlerin neler içtikleri belli değil...

Ottur günahı yoktur. Amaaan!

Bence bunun cevabını burda değil de kendinde ara çünkü en doğru karar ordadır.

burdakı arkadaslar otu bonzai ile falan karıştırıyor heralde .d
ot iyidir ya arada iyi gider kasmayın bukadar

bu ne la yorumlar tam komedi

herkes gece yatarken ballı süt içiyor galiba burda.

Bilader sen hiç bulaşma içmediysen.. temizsin temiz kal, fakat sevgilinin clublerde arkadaşlarıyla şişe açtırmasınımı istersin yoksa yanında aradabir üçlü içmesinimi?

otun bir sıkıntısı yoktur, bana göre uyuşturucu kapsamına bile girmez
hayatında taş,koko,lsd,ex içmemiş insanlar esrarı çok kötü olarak bilir fakat esrar denilen ot, şişe içerisindeki içkiden bin kat daha olumlu bir madde bunu söylemek isterim sana.

bu ne la yorumlar tam komedi

herkes gece yatarken ballı süt içiyor galiba burda.

Bilader sen hiç bulaşma içmediysen.. temizsin temiz kal, fakat sevgilinin clublerde arkadaşlarıyla şişe açtırmasınımı istersin yoksa yanında aradabir üçlü içmesinimi?

otun bir sıkıntısı yoktur, bana göre uyuşturucu kapsamına bile girmez
hayatında taş,koko,lsd,ex içmemiş insanlar esrarı çok kötü olarak bilir fakat esrar denilen ot, şişe içerisindeki içkiden bin kat daha olumlu bir madde bunu söylemek isterim sana.

Sen esrar ol içmezsem adam değilim.

cevabı sende .Sen zaten kararını vermişsindir.

Onunla beraber savaş bırakması için ısrar et bırakmaya çalıştığı süreçte hep yanında ol ona köstek olma destek ol sevig böyle günlerde belli olur.

Sevgilimle yaklaşık 6 aydır beraberiz dün beraber ortak arkadaşlarımızın evine gittik orada arkadaşıyla beraber gözümün önünde esrar kullandı dünya başıma yıkıldı yaklaşık 1 senedir kullandigini benimle beraber olmadan öncedir kullandiğını söyledi ne yapacağım arkadaşlar yardım edin

Bazı şeyleri sorgulamak için geç değil. Sadece 6 aylık bir beraberliğiniz var. Yapılacak şey belli.
Senin için bırakıp bırakamayacağını soracaksın. Bırakırsa sorun yok, bırakamıyorsa da sen onu bırakacaksın. Esrarı diğer zararlı şeylerle karşılaştırıp yararlıymış gibi gösterenleri de görme. Net.

Geri