Sevgililerin istenmeyen kamkileri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sınırlar bilinince sorun olmaz. Bana yanlışı olmayan birini silemem. -sabaha sildi- fjjfjf

Sınırlar bilinince sorun olmaz. Bana yanlışı olmayan birini silemem. -sabaha sildi- fjjfjf
Sen şimdi helal süt emmiş, yakışıklı, hafifçe imanlı, yağız bir delikanlı bulunca kanka kunki munki demez silersin..
Ama önce getir bir analiz edeyim.. aman ha enci aman..

Sen şimdi helal süt emmiş, yakışıklı, hafifçe imanlı, yağız bir delikanlı bulunca kanka kunki munki demez silersin..
Ama önce getir bir analiz edeyim.. aman ha enci aman..
Hemen de çözmüşsün beni olmaz ki… Bulabilirsek neden olmasın… fjjfjfj

sikintili bir durum
yener babanın dediği gibi sevdiğim kızın olamaz erkek kankası

Sevgilimin erkek kankisi ; düşüneyim dedimde benim beyin errör verdi. Bu konuda geri kafalı olmaya devam edeyim.
Karşı cinslede kanka olma kültürüm yok. Nasılsa sevgilim isterse satışa getiririm.
Neresinden bakarsan bak gereksiz stres.

@Aze manitoyu bulsun, benim profili rapor eder, banlatır beni ahah.
İmzayı falan sildirir :)
@angie de forumdan engeller.. yaparlar yaparlar.
Yapın kızlar, hakkınız.. mutlu olun yeter ki.

@Aze manitoyu bulsun, benim profili rapor eder, banlatır beni ahah.
İmzayı falan sildirir :)
@angie de forumdan engeller.. yaparlar yaparlar.
Yapın kızlar, hakkınız.. mutlu olun yeter ki.
telefonuna cafer diye birinden mesaj gelmiş kim bu, diye sorulduğunda,
kim o ya sen benim telefonuma nasıl insanların numarasını kaydediyorsun diye üste çıkarız merak etme...

telefonuna cafer diye birinden mesaj gelmiş kim bu, diye sorulduğunda,
kim o ya sen benim telefonuma nasıl insanların numarasını kaydediyorsun diye üste çıkarız merak etme...
Yeğenin telefonu aldım ya, dedesini kaydetmiş, diğer dedesini.. benim de dede lakaplı arkadaşım var, neyse onu arayacam. Ulan yanlışlıkla Efe'nin dedesini aramışım. Açar açmaz neredesin lan diyorum ahah. Adam da şok oldu yaşlı başlı adam, kem küm derken, ben seni aramadım ki, sen aradın dedim. Tamam kusura bakma oğlum dedi kapattı ahah.

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Yeğenin telefonu aldım ya, dedesini kaydetmiş, diğer dedesini.. benim de dede lakaplı arkadaşım var, neyse onu arayacam. Ulan yanlışlıkla Efe'nin dedesini aramışım. Açar açmaz neredesin lan diyorum ahah. Adam da şok oldu yaşlı başlı adam, kem küm derken, ben seni aramadım ki, sen aradın dedim. Tamam kusura bakma oğlum dedi kapattı ahah.

Ya bu tam da benim sövüşleneceğim bir şey:d

İnsan insandan etkilenir dedi kuzenim bir gün ve kendisinden beklenmedik şeyler anlattı. Kimseye güven olmaz. Ama güvensiz de hayat yaşanmaz. İdare edeceksiniz bir şekilde.

lari
Ya bu tam da benim sövüşleneceğim bir şey:d
lari hanım ben çok soğukkanlı biriyim, kriz anlarını iyi yönetirim, hemencecik bir hikaye yaratırım anında.
Telefona diğer kişilerin senkronize olduğu anında aklıma geldi, ve yeğenin dedesi olduğunu anladım.. malum çok keyifli değiliz onlarla :)
Hemencecik kişiler, isim silme ve yoksay..
Herkes mutlu.

Ya ne bileyim kanki dedigin biraz haddini bilmeli maydonoz gibi gezmemeli arkadaşının sınırlarına saygı duymalı e geçerse tabiki istenmeyen tüy gibi hisseder kendini 💁

Geri