Sevgililerin istenmeyen kamkileri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Haklılar.. ne o karşı cins kamkisi.. canım, cicim falan filan inter milan.

Yaşadık en kralını. En beterini, ben kaldım kardeş, ben kaldım..
- selam
+ hoş geldin sevgilim
- run'u engelle

Ben de kıskanç biriyim, istemem öyle kamki kumki :)

Peki siz erkolar manitlerinizin istemediği kız kamkilerinizi silecek misiniz?
@Run kız geldi dedi ki ya @Süreyya ya ben? Kfkfjjf
Cevap alayım… kfkfkfj

Peki siz erkolar manitlerinizin istemediği kız kamkilerinizi silecek misiniz?
@Run kız geldi dedi ki ya @Süreyya ya ben? Kfkfjjf
Cevap alayım… kfkfkfj
Yaşadık canım yaşadık..
Bir gün birisi şey demişti ne bu ya Aze Aze sabah akşam, al evde besle ahah.
En çok Süreyya kıskanılıyor zaten, Aze ye herkes alıştı. Aileden birisi o :)
Ben dengeyi kuruyorum her zaman. Manito için de kamkilerimi satmam ortada bir şey yokken.

Ne kamkisi sevgilim varken hepsi bacım oluyor.aadsf​

Sacmalama klaus o benim kac yıllık arkadaşım pardon kenks'im tabikide canım cicimler havada uçuşmuyor tabikide aramıza sınır çizmesini biliyoruz sen paronayaksin kafanda kuruyorsun bence beni istediğine sor ben herkesle micmic dialog kurmayı sevmeyen biriyim ...

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
İstemediğim biriyle görusmeyecegi için (tartismaya kapali) sorun yok.
Hos, hicbiri lazim degil de iste arada bi sevgi kelebeklerinin arasina karisip insan olmak lazım.

Haklılar.. ne o karşı cins kamkisi.. canım, cicim falan filan inter milan.

Yaşadık en kralını. En beterini, ben kaldım kardeş, ben kaldım..
- selam
+ hoş geldin sevgilim
- run'u engelle

Ben de kıskanç biriyim, istemem öyle kamki kumki :)
AAHAHAHAHHSAHHASHHSJDFJ

her manitamdan run veto yiyor maalesef... Bir keresinde artık dayanamadım dedim bu sefer farklı bir yol izleyeceğim ve run diye biri olduğunu saklamıştım adamdan....
sonuç yine cafer var o yok....
sözün özü, manita için arkadaş harcanmaz tşkler.

Bir de bir de bunu söylemem lazım, boş boş konuşup exime, aze baya yakın ne öyle canımlı cicimli konuşuyor caferle diyen bebe bir gün seninle hesaplaşacağım bunu unutma, ben unutmam çünkü unutmuş gibi yapıp doğru günü beklerim... sen de bekle...

AAHAHAHAHHSAHHASHHSJDFJ

her manitamdan run veto yiyor maalesef... Bir keresinde artık dayanamadım dedim bu sefer farklı bir yol izleyeceğim ve run diye biri olduğunu saklamıştım adamdan....
sonuç yine cafer var o yok....
sözün özü, manita için arkadaş harcanmaz tşkler.

Bir de bir de bunu söylemem lazım, boş boş konuşup exime, aze baya yakın ne öyle canımlı cicimli konuşuyor caferle diyen bebe bir gün seninle hesaplaşacağım bunu unutma, ben unutmam çünkü unutmuş gibi yapıp doğru günü beklerim... sen de bekle...
Bilseler manitoları run güvencesi altında, yaparlar mı böyle şeyler.. hâlbuki ben arka planda hep ilişkileri destekleyen biriyim. Sadece yanlış gördüğümüz şeyleri söyleyince kötü oluyoruz demek ki..
Aze hangi exi acaba.. o kadar çok ölü var ki ahahh. Mezarlıklar müdürü bu durumdan şikayetçi.
Seni seviyorum.

Yaşadık canım yaşadık..
Ben dengeyi kuruyorum her zaman. Manito için de kamkilerimi satmam ortada bir şey yokken.
Seni alan kamkilerinle almalı zaten jgjf

• Kahkaha
Bilseler manitoları run güvencesi altında, yaparlar mı böyle şeyler.. hâlbuki ben arka planda hep ilişkileri destekleyen biriyim. Sadece yanlış gördüğümüz şeyleri söyleyince kötü oluyoruz demek ki..
Aze hangi exi acaba.. o kadar çok ölü var ki ahahh. Mezarlıklar müdürü bu durumdan şikayetçi.
Seni seviyorum.
Ben 2+1 biliyorum ne demek çok ölü var kfkfnf

• Kahkaha
Hiç benim kamkilerden rahatsız olunmamış. İçerledim şu an jfjfnf

Yaşadık canım yaşadık..
Ortada bir sey varken satar arkadaslar.
Balik burcu erkeği sonuçta..
Ben @Aze ve @Alavarez ve @ZeL ne derlerse Run hakkinda, ona bakarim bdbdbdbdjdn

Özkan’a sordum “erkek kamkim olabilir mi” diye “olamaz” dedi… karım yine kava…lık peşinde dedi… Geçen şu ne kadar k…’sınız pardon medenisiniz testini çözdürmeye çalışmıştım da… Bu forum kocamın terbiyesini bozuyor:d Kocamın da kadın kamkisi olamaz… Yani benden sonra… öncesi beni ilgilendirmez kfjf Mağaramızda mutluyuz:d Sevdiğimiz karşı cins arkadaşlarımız var, o ayrı. (Bunu belirtmek istedim çünkü o kadar da kaptan mağara adamı değiliz, birazcık belki)

Ortada bir sey varken satar arkadaslar.
Balik burcu erkeği sonuçta..
Ben @Aze ve @Alavarez ve @ZeL ne derlerse Run hakkinda, ona bakarim bdbdbdbdjdn
O ortada bir şey varken durumuna yıllardır gelemedik.. o yüzden herkes rahat olsun :)
Ben aşk adamıyım.. aşk tanrısı, aşk için yaratılmış birisi..
Kadınlar kıymet bilmiyor, kamkiler biliyor neyse ki..

Geri