Nyctophilia
Platin Üye
Ac gidince ne oluyormus Aze'ciğim?
.dd
Sana yasak.
Severiz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ac gidince ne oluyormus Aze'ciğim?
.dd
Sana yasak.
Aferim.Ayagini denk al.Severiz.
Aze ile oturduk yemek yiyoruz (Aze ısmarlama yaptı) benim İstanbul'da olduğumu öğrenen eski manitom aradı.. görüşmek istiyorum dedi, neyse Aze ile göz göze geldim, görüş dedi..doğru... bir keresinde sevgilisi ile buluşmadan önce benimle yemek yedi,kızın yanına aç gitmeyeyim deyip....
Ummadigin tas bas yarar Mügem.dddSürim gariban bunlar ya, zarar gelmez. Fkfkkfkf
Onu tam çözemedim ama hem gönlü tok hem karnı tok görünmek istedi sanırım süreyya hanımcığım....Ac gidince ne oluyormus Aze'ciğim?
.dd
aksjdsdkjs ne komikti ya keşke izleseydim ama bulamadım da sonradan nasıl kaçırdıysa kızı hemen avmden jsdhshd ben de alışveriş yapıp gitmiştim....Aze ile oturduk yemek yiyoruz (Aze ısmarlama yaptı) benim İstanbul'da olduğumu öğrenen eski manitom aradı.. görüşmek istiyorum dedi, neyse Aze ile göz göze geldim, görüş dedi..
Sonra Aze'ye dedim bu çok kıskanç, kafası hafifçe kırık, olay çıkarır, sen dedim git..
Aze demez mi, ben şu yan masaya geçerim çaktırmadan sizi izlerim
Ulan dedim bu riske girilmez, neyse konum attık.. canlı konumu açtık takip ediyoruz.. Aze dedi uzak yerde gelince giderim.. neyse ulan sohbete daldık, şak diye ben geldim demez mi..
Masadan bir kaçış var benim görmeniz lazım ( hesabı Aze'ye ödetmek için) haah.
Neyse canımı aşağıya attım.. Aze illa bizi görecek..
Ulan geldim diyor sağa sola bakıyorum kalabalıkta göremiyorum.. şöyle arkandan bir ses geldi.. Cafer! Aha dedim boku yedik. Neyse ışık hızıyla çıkardım AVM'den gittik hemencecik..
Bu da böyle bir anı işte..
İçinde Aze'nin olduğu her şey güzel ve komik ya..
Canım benim.
Akşam Show TV wp ihbar hattına mı düşseydim..Onu tam çözemedim ama hem gönlü tok hem karnı tok görünmek istedi sanırım süreyya hanımcığım....
aksjdsdkjs ne komikti ya keşke izleseydim ama bulamadım da sonradan nasıl kaçırdıysa kızı hemen avmden jsdhshd ben de alışveriş yapıp gitmiştim....
Kalbimi kırdın..@Run gibi kankiler kapatılsın.😃
O sırada Cafer evde kemirmelik pötibör bisküvi arıyor dkfkdkdUmmadigin tas bas yarar Mügem.ddd
Evi silip süpürüyorsun laf arasında skcjdjdkdk dolabı kilitleseler yeridirUlan kahkaha attım..
Geçen kilerde ararken konserve kaynattığımız kocaman tencereyi düşürdüm, hırsız geldi sandılar. Gece ben aç uyumamam ki, uyku tutmaz.
Düşün işte Mügecim..Evi silip süpürüyorsun laf arasında skcjdjdkdk dolabı kilitleseler yeridir
Bir de havasini atiyor...pühh dbsjsjsbsjdnO sırada Cafer evde kemirmelik pötibör bisküvi arıyor dkfkdkd
Ne yapayım aklımda çapkın bir kanki izlenimi bırakmışsınKalbimi kırdın..
Ben mi? Aşkolsun.. benim gibi imanlı, mütevazı hayat yaşayan birisine denir mi bu sözlerNe yapayım aklımda çapkın bir kanki izlenimi bırakmışsın