Sevgililerin istenmeyen kamkileri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Harbi kamkisi yuzunden sevgilisinden ayrılan varmi? Ben kenks'imle arama mesafe koyamam diyip sevgilisinden ayrılan?

doğru... bir keresinde sevgilisi ile buluşmadan önce benimle yemek yedi,kızın yanına aç gitmeyeyim deyip....
Aze ile oturduk yemek yiyoruz (Aze ısmarlama yaptı) benim İstanbul'da olduğumu öğrenen eski manitom aradı.. görüşmek istiyorum dedi, neyse Aze ile göz göze geldim, görüş dedi..
Sonra Aze'ye dedim bu çok kıskanç, kafası hafifçe kırık, olay çıkarır, sen dedim git..
Aze demez mi, ben şu yan masaya geçerim çaktırmadan sizi izlerim :)
Ulan dedim bu riske girilmez, neyse konum attık.. canlı konumu açtık takip ediyoruz.. Aze dedi uzak yerde gelince giderim.. neyse ulan sohbete daldık, şak diye ben geldim demez mi..
Masadan bir kaçış var benim görmeniz lazım ( hesabı Aze'ye ödetmek için) haah.
Neyse canımı aşağıya attım.. Aze illa bizi görecek..
Ulan geldim diyor sağa sola bakıyorum kalabalıkta göremiyorum.. şöyle arkandan bir ses geldi.. Cafer! Aha dedim boku yedik. Neyse ışık hızıyla çıkardım AVM'den gittik hemencecik..
Bu da böyle bir anı işte..
İçinde Aze'nin olduğu her şey güzel ve komik ya..
Canım benim.

Ac gidince ne oluyormus Aze'ciğim?
.dd
Onu tam çözemedim ama hem gönlü tok hem karnı tok görünmek istedi sanırım süreyya hanımcığım....

Aze ile oturduk yemek yiyoruz (Aze ısmarlama yaptı) benim İstanbul'da olduğumu öğrenen eski manitom aradı.. görüşmek istiyorum dedi, neyse Aze ile göz göze geldim, görüş dedi..
Sonra Aze'ye dedim bu çok kıskanç, kafası hafifçe kırık, olay çıkarır, sen dedim git..
Aze demez mi, ben şu yan masaya geçerim çaktırmadan sizi izlerim :)
Ulan dedim bu riske girilmez, neyse konum attık.. canlı konumu açtık takip ediyoruz.. Aze dedi uzak yerde gelince giderim.. neyse ulan sohbete daldık, şak diye ben geldim demez mi..
Masadan bir kaçış var benim görmeniz lazım ( hesabı Aze'ye ödetmek için) haah.
Neyse canımı aşağıya attım.. Aze illa bizi görecek..
Ulan geldim diyor sağa sola bakıyorum kalabalıkta göremiyorum.. şöyle arkandan bir ses geldi.. Cafer! Aha dedim boku yedik. Neyse ışık hızıyla çıkardım AVM'den gittik hemencecik..
Bu da böyle bir anı işte..
İçinde Aze'nin olduğu her şey güzel ve komik ya..
Canım benim.
aksjdsdkjs ne komikti ya keşke izleseydim ama bulamadım da sonradan nasıl kaçırdıysa kızı hemen avmden jsdhshd ben de alışveriş yapıp gitmiştim....

Onu tam çözemedim ama hem gönlü tok hem karnı tok görünmek istedi sanırım süreyya hanımcığım....

aksjdsdkjs ne komikti ya keşke izleseydim ama bulamadım da sonradan nasıl kaçırdıysa kızı hemen avmden jsdhshd ben de alışveriş yapıp gitmiştim....
Akşam Show TV wp ihbar hattına mı düşseydim..
Raporsuz deliden korkacaksın :)

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Ulan kahkaha attım..
Geçen kilerde ararken konserve kaynattığımız kocaman tencereyi düşürdüm, hırsız geldi sandılar. Gece ben aç uyumamam ki, uyku tutmaz.

miisssss gibi, yok valla istenmeyen kamkisi .p

Hatıralarımdan anlatayım.
Kaç yaşımda olduğumu hatılamıyorum, ama şu an benim olduğum yaşlarda bir yabancı ile tanışmıştık. Sohbete başladık. Tek hatırladığım son sözleri "Aileni korumak istiyorsan, hanımın en iyi kız arkadaşını evden uzak tutacaksın" oldu.

Bunu bana neden söyledi bilemedim, ama haklı çıktı. Hatun, en iyi kız arkadaşı ile bir hafta sonu Brunch için buluşmaya gittikten sonra, sevgililer gününden bir gün önce noktayı koydu.

Kankiler bazen fena bozabilir.

Birinden uzak dursun istiyorsa ya da isteniliyorsa vardır bir bildiğimiz, bildiği. Ben hak veririm.

Geri