gecegunduz
Üye
Bu mesaj sonrası seni forumda dolandırırlar bak, aman ha aman
Güvenmediğim biriyle olmaz zaten kral para pul geçici şeyler herşey para değil ya yapım bu napim yok derim sonra bütün gün pişman olurum dkdkd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu mesaj sonrası seni forumda dolandırırlar bak, aman ha aman
belki de o dolandırıcı.... havayı kokluyor olabilir... bilemeyiz ki....Bu mesaj sonrası seni forumda dolandırırlar bak, aman ha aman
Sen de ilk mesajda birine para vermişsin, demediğin şey kalmamış ahah.belki de o dolandırıcı.... havayı kokluyor olabilir... bilemeyiz ki....
ben bilemem sonuçta... ilk tanıdığım her insan potansiyel dolandırıcıdır gözümde... Sonra tanıdıkça 'iyi biri ya' kısmına evrilir... @Run iyi bilir bunu değil mi....Aze forumda "ne" gecegunduz konusunu açtığında bana "bu da hemen havaya girdi..." demiştin, şimdi de dolandırıcı diyosun fkfkf ah be aze![]()
ben bilemem sonuçta... ilk tanıdığım her insan potansiyel dolandırıcıdır gözümde... Sonra tanıdıkça 'iyi biri ya' kısmına evrilir... @Run iyi bilir bunu değil mi....
Tabii ki canım.ben bilemem sonuçta... ilk tanıdığım her insan potansiyel dolandırıcıdır gözümde... Sonra tanıdıkça 'iyi biri ya' kısmına evrilir... @Run iyi bilir bunu değil mi....
tamam abartma sen de iki güldük diye....Uyumluyumdur ben tanıdıkça anlarsın ne diyeyim 😇😀 sende benim gözümde dolandırıcısın aze 😂
Yani orada kocaman Aze'nin kamkisi yazıyor..ayy alındınız mı... şakasına dedim ben ne bileyim trip yiyeceğim... tamam dolandırıcı değilsiniz...
@Run sen adama laf ediyorsun kalaylanan ben oluyorum
Sen bana nalanı hiç anlatmamıştın...Yani orada kocaman Aze'nin kamkisi yazıyor..
gece gündüz kardeşimiz efendi çocuk.. her şeyin farkında, alınganlık yapmasına bakma..
Alışması lazım, herkesin mizaç farklı.
Nalan kredi çekmişti, hipodrom da yedik paraları.. nerede şimdi böyle sevgililer, insan geçmişi özlüyor.
ayy alındınız mı... şakasına dedim ben ne bileyim trip yiyeceğim... tamam dolandırıcı değilsiniz...
@Run sen adama laf ediyorsun kalaylanan ben oluyorum
Yani orada kocaman Aze'nin kamkisi yazıyor..
gece gündüz kardeşimiz efendi çocuk.. her şeyin farkında, alınganlık yapmasına bakma..
Alışması lazım, herkesin mizaç farklı.
Nalan kredi çekmişti, hipodrom da yedik paraları.. nerede şimdi böyle sevgililer, insan geçmişi özlüyor.
Güvenmediğim biriyle olmaz zaten kral para pul geçici şeyler herşey para değil ya yapım bu napim yok derim sonra bütün gün pişman olurum dkdkd