Sevgiliden borç istenir mi ?

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
belki de o dolandırıcı.... havayı kokluyor olabilir... bilemeyiz ki....
Sen de ilk mesajda birine para vermişsin, demediğin şey kalmamış ahah.
Senin liranı yiyenin işi gücü rast gelmez..
adamın gecesini gündüzüne çevirecekler haberi yok, bütün gün pişman olurmuş:)
Hak ediyor çarpılmayı.. ama severim kardeşimi.

Aze forumda "ne" gecegunduz konusunu açtığında bana "bu da hemen havaya girdi..." demiştin, şimdi de dolandırıcı diyosun fkfkf ah be aze :D

Aze forumda "ne" gecegunduz konusunu açtığında bana "bu da hemen havaya girdi..." demiştin, şimdi de dolandırıcı diyosun fkfkf ah be aze :D
ben bilemem sonuçta... ilk tanıdığım her insan potansiyel dolandırıcıdır gözümde... Sonra tanıdıkça 'iyi biri ya' kısmına evrilir... @Run iyi bilir bunu değil mi....

ben bilemem sonuçta... ilk tanıdığım her insan potansiyel dolandırıcıdır gözümde... Sonra tanıdıkça 'iyi biri ya' kısmına evrilir... @Run iyi bilir bunu değil mi....

Uyumluyumdur ben tanıdıkça anlarsın ne diyeyim 😇😀 sende benim gözümde dolandırıcısın aze 😂

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Tabii ki canım.
Bu konu vesileyle manitodan borç alan tek kişi benim forumda.
Borç ne ya, varsa parayı çatır çatır yeriz. Nalan ile zamanında çok ortak altılı kuponu yaptık.
Hep diyorum bu forum harika, bu forum kadar etik değerlere önem veren insan topluluğu başka yerde görmedim, çok iyiyiz çok.

• Kahkaha
ayy alındınız mı... şakasına dedim ben ne bileyim trip yiyeceğim... tamam dolandırıcı değilsiniz...
@Run sen adama laf ediyorsun kalaylanan ben oluyorum
Yani orada kocaman Aze'nin kamkisi yazıyor..
gece gündüz kardeşimiz efendi çocuk.. her şeyin farkında, alınganlık yapmasına bakma..
Alışması lazım, herkesin mizaç farklı.
Nalan kredi çekmişti, hipodrom da yedik paraları.. nerede şimdi böyle sevgililer, insan geçmişi özlüyor.

gece gündüz kardeşimiz efendi çocuk.. her şeyin farkında, alınganlık yapmasına bakma..
Nalan kredi çekmişti, hipodrom da yedik paraları.. nerede şimdi böyle sevgililer, insan geçmişi özlüyor.
Sen bana nalanı hiç anlatmamıştın...

ayy alındınız mı... şakasına dedim ben ne bileyim trip yiyeceğim... tamam dolandırıcı değilsiniz...
@Run sen adama laf ediyorsun kalaylanan ben oluyorum

Anladım ben merak etme alınmadım da yav erkekli iç güdüsü işte şimdi öyle yazmasam forumdaki erkolardan linç yicem o yüzden duruşları bakışları değişecek o yüzden peki aze hanım diyemedim 😂😂

• Beğen

Eyvallah teşekkür ederim 🙏☘️

Güvenmediğim biriyle olmaz zaten kral para pul geçici şeyler herşey para değil ya yapım bu napim yok derim sonra bütün gün pişman olurum dkdkd

Forumdan birinin borc alip verme ile alakalı anisi demeyeyim de anilari vardi. Nicki hatirlayamadim @Run kesin biliyordur o postlari.
Okumani tavsiye ederim..
Olaylar forum dışı, ama hayatin içinden.
Sen nehire yatırımını yap gerisini salla ✅

İstenmez ama artık kırmızı çizgi falan kalmadı erkeklik tarafında. Sevdiğini dolandıran bile var loo.

sevginin içine para girdiği anda ben biraz geri çekiliyorum mlsf.s.s
her şeyi paylaşıyorsak, maddiyat da buna dahil olmalı ama bunun adı borç gibi soğuk bir şeye dönmemeli...
zamanında tanıştığım biri vardı benim yanımdayken elini cebine atmanı istemiyorum
param olmadığında zaten söylerim, o zaman sen halledersin demişti...
açıkçası bana gayet doğal akışında olması gerektiği gibi gelmişti....
çünkü o benden istese verirdim ama bunun adına borç demezdim eminim o da aynı yerden bakıyordu...
ama bir de diğer uç var :) … ayrıldıktan sonra harcadığı parayı kalem kalem çıkarıp isteyenler…
kumara, ganyana ota boka borç yapıp bunu da eşinin sevgilisinin parasıyla yapan utanmazlar....
o yüzden mesele istenir mi değil aslında; kimden istendiği ve o ilişkinin neye dönüştüğü

kocamdan borç isteyince ve verince ben geri vermiyorum :))) çok ayıp nilda senin ağzına biber sürcem cık cık cık kötü nilda :))) konuya cevap veriyorum no no nooo sevgilin kocan diil para isterse acilen çıkış kapısına yönel ve kaç :))

Geri