Sevgiliden borç istenir mi ?

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Borç isterim, hediye isterim, üstüne bir de küserim para vermezsen barışmam derim. Nasıl bir insanım anlamadım ...?(Üç noktaya küfür gelecek.)

Finansal köleliğin sömürücü yanı. Hayırlı işler pardon aşklar (:
Sen insan mısın? ( H. Akçatepe gibi söyleniyor. )

yıl 2020 olmuş be abi yani hesabıda yeri geldiginde sevdigin ödüyebilir aşın artık bunları

Kim olursa olsun bir erkeğin benden borç istemesi nedense onu gözümden düşürüyor.

niye bozuyorsunuz beni run bey..... Omrum borc verip geri alamamakla gecti isyanimda hakliyim......
W hanımcığım, yani sizinle arayı bozmamak için ölüyor olsam istemem, çünkü para konusu dışında çok hoş birisin. Yalnız bu kaçıncı ya hep karışma bir para konusu çıkıyor ve sen varsın :) ama seni bir insan neden sevmeli hep vermem demişsin.. istikrarlı birisin, sözünün arkasında. Sevgilerle W hanım.

Sevgiliden istenecek şey bellidir, bu para değildir, o şeyi verirse iyi olur vermezse de canı sağolsun demek ki canı vermek istemiyô, gayet anlaşılır bir durum bence. Ama ben olsam vere vere dolaşırdım çünkü verme verme nereye kadar?​

Benim malım kıymetlı kımse ıstemesın bır sey

Faizsiz bankacılık mı yapıyoruz arkadaşım faizini verdikten sonra herkese borç verebilirim.. .p

Ya bişi dicim, ne kadar doğru bilmiyorum ama borç vermekten ben de hoşlanmıyorum, daha doğrusu şöyle anlatayım geri ödenmezse canımı yakmayacak kadar bir miktarı borç verebilirim ben ancak. O beni gördüğünde, ben de onu gördüğümde aklımıza tek gelen şey bu para olmasın diye. Veremezse de, canı sağolsun deyip geçebileyim diye. Bu herkes için geçerli.

Kesin birisi borç istedi :) yoksa böyle güzel bir açıklama insan yapmaz.
Ah nerede o sevgilisine kredi çeken hatunlar, vay Nalan vay kıymetini bilemedim zamanında..

O aptalligi bir kez bende yapmistim, adama yuklu miktarda parayi verdim her defasinda bir sonraki aya verecegim diyordu. ayrildik birgun yeniden istedim inkar etti parayi ustunede kufur etti haram zehir zikkim olsun !

sevgiliye borç verilmez
yüklü borç hiç verilmez
verdiniz diyelim
elinizde belge olsun
şerefsizler

Geri