Sevgiliden borç istenir mi ?

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Niye, kızlar fakir erkek sever diyorsunuz :) fakir erkek borç ister.

Sevgilimin kredi kartını Ercan havaalanı atmsine yedirmiştim. Babasının ek kartıymış. sadfsdf

Para islerinin bir iliskiye girmesi, guveni kirar. Ben kimseden istemem, kimse de benden istemesin

Borç almam hatta ısmarlama vs yi dahil kabul etmem
Hediye farklı bir şey
Borç da istemesin

Hayatı yanılgılarla dolu birine böyle bir cevap vermen isabetli ama gereksiz.

Bilemem, kendisini tanımıyorum. Muhakkak sevilen, sayılan, sövülen yanları vardır; hayatı umrumda değil. Aranızda bir mesele varsa da, bu tamamen sizin sorununuz.

Fakat benim hayatım üzerinden yargıda bulunması yeterince absürt, tanımıyorsun ki babacım beni. Neden böyle dedin ki.

Üç, beş yorumum üzerinden yaptığın bir çıkarım mı bu, ne alaka yahu? Kendimle gayet iyi bir birlikteliğim var halbuki.

3-5 farklı konuda yaptığın yorumların üstüne yaptığım naçizane bir çıkarım evet. her şeyle fazlasıyla kavgalısın ve bu bütün tepkilerine, sözlerine yansıyor. gavurun dediği gibi be cool*

ayrıca şu diğer arkadaşa söyler misin tek yanılgım kendisinin normal biri gibi davranabileceğini düşünmüş olmam.

Bilemem, kendisini tanımıyorum. Muhakkak sevilen, sayılan, sövülen yanları vardır; hayatı umrumda değil. Aranızda bir mesele varsa da, bu tamamen sizin sorununuz.

Fakat benim hayatım üzerinden yargıda bulunması yeterince absürt, tanımıyorsun ki babacım beni. Neden böyle dedin ki.

Aynen baba.

Sen kimsin?

He böyle 365 yere bas vurup sonuçsuz kalınca senin şu altınları mı bozdursak demişliğim var.
Sayılıyor mu ?

Run'da tam dolandırıcı tipi var.

Seni pis çingene seni, ne olmuş bir kaç küçük dolandırıcılık işine girdik diye hemen ifşa ediyorsun. Zamanında nenemin bilezik vardı kolunda onu çaktırmadan aldım kolundan, kumara bastım. Mesleğim kapkaç tatlım by.

Seni pis çingene seni, ne olmuş bir kaç küçük dolandırıcılık işine girdik diye hemen ifşa ediyorsun. Zamanında nenemin bilezik vardı kolunda onu çaktırmadan aldım kolundan, kumara bastım. Mesleğim kapkaç tatlım by.

Çingene mi? Adana conosu bana çingene diyor... rapor ediyorum...
Tam çingene kavgası ediyorsun ya iyy

Geri