Sevgili Yalnızlığım..

Konu sahibi son olarak 4524 gün önce görüldü
Yalnızlıgım 5 de çıktım uyumaya çalıştım ama nafile uyuyamadım ki ben, bu aralar çok üşüyorum kansızmıyım neden üşünürkü artık bahardayız yaza ne kaldı şunun şurasına, birde kan verecektim eger kansısızım diye üşüyorsam kanımıda almazlar benim..
Münazarada en sevdiğim konu çıkmış bana kızların ne olduklarını göstermem için sanki, neden yetinemiyor bu kızlar bir erkele neden benim arkadaşlarıma dokunuyorlar. Yazma diye yazdım kaç yere körmü oldular ne yada aklarımı almıyorlar. Yoruldum yalnızlıgım ya yoruldum anlayanda yok beni.​

Rüyalarımda ""SENİ"" görmedikten sonra başımı yastığa koysam ne olur? ""BENİM"" olmayacağını bildikten sonra hayallerimi ""SANA"" kursam ne olur? sevgimin şahidi ""ALLAH"" olduktan sonra papatya falları sevmiyo dese ne olur? sensizlik cehennem olduktan sonra gece kıyamet kopsa ne olur? kalbimde ""SENİN"" adın olduktan sonra dilimde hece olsan ne olur? ""BENİM"" ruhum ""SANA"" ait olduktan sonra bedenim mezarda olsa ne olur..

Rüyalarımda ""SENİ"" görmedikten sonra başımı yastığa koysam ne olur? ""BENİM"" olmayacağını bildikten sonra hayallerimi ""SANA"" kursam ne olur? sevgimin şahidi ""ALLAH"" olduktan sonra papatya falları sevmiyo dese ne olur? sensizlik cehennem olduktan sonra gece kıyamet kopsa ne olur? kalbimde ""SENİN"" adın olduktan sonra dilimde hece olsan ne olur? ""BENİM"" ruhum ""SANA"" ait olduktan sonra bedenim mezarda olsa ne olur..
Çok güzelmiş canım bu yazın hoşuma gitti :cici:

sevgili Peri o kadar insanı ihmal etmezken yalnızlığını da ihmal etmiyorsun ya helal olsun.

Merhaba yalnızlığım dün mavi ile gece 1 de başlayıp telefonla konuşmaya sabah ezanına kadar konuştuk onunla :) vakit nasıl geçti bilmiyorum aarda aveanın telefonu kesmesi ara vermemizi sagladı o kadar :p Çok güzel eglenceli bir ailesi var Allah onları ayırmasın hep mutlu etsin :) Gülerek hüzünlenerek uyuduk işte sonunda :) Hep mutlu olsun bu kız :)
İdealist nerede kaldı acaba saat 18:30 ama kendisi nerede, dün biraz sıktım onuda sanırım. Bugünde kaçmış olabilir bu Perii başımı bugün şişirmesin foruma girmim en güzeli demiştir kesin :p Buradan sana genede çok teşekkür ederim akşama kadar sorunumu dinledin yahu sen :)
Mangayla aramız çok fena bozuk yüz vermiyor bile bana çok çabuk unuttu beni :( Perii nerde yorum yapıyor ne konu eklemiş profilime bile gelmiyor. Hazır işten çıktı şimdi görmessin diye yazıyorum işte, yazınca rahatlayanlardanım ben. Cezam hafiflediği için geldim foruma, çok kızmış bana olmalı bişey etseydim bu kadar çok üzülmezdim belk. Sabah akşam gülerek geçti günümüz onunla arkadaşlıkları bozuldu diye.. Onla benimki umrumda değil demekki yabancıymış gibi davranıyor bana, beraber geçirdiğimiz gülüşleri hep yapmacık yalanmıydı ki :s Bugün ders çalışacacaktı 8 den 11 e kadr sonra görüşecektik ne oldu artık yok.. Diziyi bekleyeceğiz, ancak o zamn sesini duyabilirim sanırım.. İyiki asker abim sevdiğim insan yok nasıl sayacam ben şafakları.. 4 günü bekleyemiyorum ben :(
Bugün elektrik gitti birde pc açılmadı bir türlü o yüzden biraz test çözdüm :) bugünde çalısırım biraz daha :)
Hadi eyvallah yalnızlığım..

Merhaba Yalnızlığım,
Akşamları sinir küpüne giriyorum ama belli etmemem lazım kimseye. Normalde hergün konurken 4 5 gündür konuşamıyoruz.. Özledim onu diyemiyorum ne kadar kötü. Artık önemsemiyor benide zaten.. Kimseyede anlatamıyorum onu da, ondanda bendende bıkmasınlar diye :( Neden hep canımdan cok sevdiklerim böyle yapıyorki. Her kimi canımdan çok sevdiysem canımı yaktı. Üstünüze bir yerinize yazın o zaman, beni sevme diye sevmeyeyim. 1 gun kaldı görüşmemize ama ben dayanamıyorum işte yinede özledim işte ne yapayım elimdemi sanki sabrım benim buraya kadar.. Bir gün hepden yalnız kalacam ama bakalım ne zaman offf offf :(

Özledim özledim özledim yahu özledim. Bu kadar insafsızlık olmaz ki ama ben yanlış birşey yapmadım yalnızlığım masumca kıskandım ikisni sadece. Ne kadar kıskandıysam kızlar onlara daha çok yaklaştı yanızlığım ya bu kızların derdi ne benimle anlamıyorum ki niyetim sevgili olmak değilki sadece dostluklarını istedim ben, başka kızların aklını çelmelerini istemedim sadece. Ama sonuç aramız kötüleşti be yalnızlığım.. Sesini özledim gülen gözlerini espirilerini özledim benimle ilgilenmesini özledim özledimde özledim.. Neden sevdiklerim beni terkederki böyle. Hata bende değil demekle yoruldum ben..
Bugün beni hiç düşünmedi salak gibi gelmesini bekledim ama gelmedi işte :( yalnızlığım yoksa birinimi seviyor bu yüzden mi beni unuttu umursamıyor yine bir kız yüzünden mi arkadaşlığımız gölgede kaldı :( off yalnızlığım nedne bu sanalda bana hep böyle şeyler geliyor.. Neden hepsi tek tek bırakmak zorunda beni, nedne unutuyor insanlar dostlarını sevdiklerini :( Onları çok seviyorum yalnızlığım, herkesin onlar gibi dostu olsun ki benim dostlarımdan uzak dursunlar..

Bir insan bu kadar nasıl inatçı olabilirki anlamıyorum yalnızlıgım.. Cezam hiç bitmeyecek sanki.. Cezamı demişmiydim sana yalnızlığım onun sesini duymamak, aramamak sormamak, kıskanmamak, trip atmamak.. trip atmam kıskandımıda belli etmemde sesini duymamak çok kotu be :( Alıştırmasaydı o zaman bana :( Dün görebildim sadece onu birde bugün görecem, hala gözleri gülüyor kahverengi gözleriymiş ama bana hep siyah gozukuyor :) saclarınıda sakalarınıda kestirmiş çok tatlı bişey olmuş görsen yalnızlığım.. Ama ben haftada 2 kez gorecem onu :( Yüzüne bakınca cezamı hafifletmeyecegini iyi anladım.. Bu ceza beni öldürdü. Şimdi desem ceza vererek beni düzeltecek sanıyor hayır ben düzelmeme ki kocaman 24 yaşındaki kızın kıskançlığı nasıl geçsin , sadece kıskandığımı belli etmem bu seferde kendi başımın etini yerim. Ama anlatamıyorum ona durumu :( o değilde beni düşünmesi çok üzüyor beni, her yemeğimi geç yediğimde Burcu yemeğini ye derdi bana, şimdi gene geç yiyorum ama diyen yok :( Bide şunu anlasa ben kıskanmıyorsam artık onu demekki eskis gibi sevmiyorum demektir.. Neden bu kadar anlayışssız ki :(
Ders çalışmam lazım benim ama ders çalışasım yok...
Daga yazasımda var ama yazıpda başkası okur diye yazmak istemiyorum.
Görüşürüz yalnızlığım..​

f268529007b3188fefb3d7brn0.jpg

İlişme Yalnızlığıma
Diyorsun ki;
İçimde sana dair henüz oluşmaya başlayan bir kıpırtı var.
Diyorsun ki;
Seni hayatıma katmak istiyorum.
Diyorsun ki;
Mutluluk varılacak yer değil yürünen yolsa gel beraber yürüyelim.
Kulağa çok hoş geliyor söylediklerin biliyor musun?
Bilinmeze açılan yolun karşı konulmaz çekiciliği, sınırsızca paylaşabilmek, bu yolculuğun daha bir çok yolculuğu beraberinde vaat ettiği masmavi bir ufuk düşlemek.
En çok da özlemlerimin ve tüm yaşamak istediklerimin gerçekleşme olasılığı sımsıcak bir düş gibi tepemde dolanıyor.
Boğazda bir vapur düşlüyorum sonra.
Vapurda omzumun yanıbaşında başka bir omuz. Yanımda durmasından sevinç duyduğum.
Yüzümü okşayan rüzgar. Sevebileceğim başka bir yüzle paylaşmaktan gocunmadığım.
Bedenimde dolanıp dizlerimin bağını çözdüren tatlı bir telaş düşlüyorum.
Güzellikler kuşanıyorum sözcüklerinden. Dünyayı kurtaracak güzellikler hem de.
Diyorum ki;
Yalnızlığımdan hoşnutum ben.
Diyorum ki;
Kendini ve o kıpırtını alıp gidebildiğince uzağa git benden.
Yalnızlığıma ilişme..

Merhaba yalnızlığım,
Bugün iyiyim erken yatıp saat 3 bucuğa yadar uyumamak ne kötü bişey birde neden 7 bucukda kakıyorum 2 gundur anlamıyorum :) Uyusun birine msj çektim aramadıda :) düzelsin aramız her sabah kakacam işe yollayacam onu :) Ah bir cezam bitse başka bişey istemiyorum.. Adamın birne kız konusunda güvenmediğim için oluyor bu durum yoksa boşverecemde eşit davranıyor herkese, dese ben onların hiç numarasını skypenı almayacam hiç buluşmayacam sadece sanal onlar dese o zaman bu kadar üstüne düşmezdim yalnızlığım.. Onu görmek çok mutu etti beni 5 gun daha dayanacam :( cezam 2 haftadan erken bitmeyecekmiş :( en çok cumartesi darlanıyorum çünkü o yatmaz erken ogün oturu birlikte otuurduk.. Bana diyordu bişey beklemeden sana söyleyecem hani söylemedin kaçgündür bişey cadı demeyi bile kaldırdı ya sadece bana derdi cadı neyse üzülmeyeyim bu duruma ben.. O değilde ben bazı şeyleri ona hep tekrarlıyorum o dinlemekten bıktı ben bıkmadım :) Birde takip etmemesi var üzüntümü belli etmeyecem bu adama hain üzüldüğümü bildiği için daha üzüyor be :D

Yalnızlığım idealistim yok özledim onu pcsinide şirkete taşımış, akşamları görüşemiyoruz, o değilde gündüzde yok nasıl görüşecez ki artık onunla.. Dün benim için internet cafeye girdi, her halde benim için girdi bana haber verdi artık pcmin olmayacagını :) Çok düşünceli biri değilmi yalnızlığım beni mutlu etmesini biliyor, yalnızlığım artık birlgisayar alacakmış çok sevindim bu duruma artık birlikte filmde sinemeda izleyebilirz artık birlikte forum dısında bol bol vakit geçirecez onunla çok sevindirici haber dimi :cici: İnşalallah bugün gelir hiç biribirimize yazmadığımız gün olmadı umarım gelir gene yazar :)

Onlar yanımdayken kendimi prenses gibi hissediyorum hiç bir bana prensesim demedi ama olsun :D Çok mutluyum onlarla ben.. Hiç bir zaman ayrılmayız umarım :) ha onlarda benim prenslerim.. Birde nerde mutlu oluyorum yalnızlığım biliyor musun 3 müzü forum oyunlarında geyiklerde ayırmıyorlar çok hoş bir durum bu :) keşke ikiside biribiriyle tanışsa arkadaş olsalar :) Kızlara yazacanıza birbirnize yazında :hih:
Seviliyorsunuz prenslerim :cici:

0505195920yd7.jpg

Beni koruyorlar düşmanlarımdan işte :p

Sabah ne güzel şeyler yazmıştım güzel düşüneyim demiştim ama olmadı.. 2 dostum var ikiside yoktu bütün gün yanıma ne kadar çok özledim onları bilsen yalnızlığım.. acaba nasılar ne yapıyorlar hiç bilmiyorum bildiğim tek şey onları çok özlediğim...

Bir tatlı güzel mutluluğum vardı benim onunda içine ettiler ya... Neden kıskanıyorsun neden başkası değilde benim arkadaşlarım, kıskandımı bile bile ediyorlar ya, insanara asla güvenilmez ama ben her seferinde güvendim güvendim, nasıls güvenirsin ki sevgilisinide çalan arkadaşın değil miydi Perii.. Resmen reklam ettim onlara yazmayın diye onlarda bilerek yazdı.. Vicdan yok bunlarda anladım bir göz yaşı dokmemiş insanlar bunlar istediğini elde edebilir insanlar bunlar.. Benim gibi biryle ne istiyorlarki şeytan gibi kız değilim ben iki tane dostum var canımdan çok sevdim dostum var.. idealist nerdesin sana ihtiyacım var ne olur sende yalnız bırakma beni gel artık gel ..

Yalnızlığım acımasız işte beni anlamadı hiç.. Sadece mutluu olmak istiyor benimle eskisi gibi olmak istediği yok :) Bir kere nasılsın dediğini duymadım daha aramız kötü olalı beri neyse bakalım..
Ya dua etmiştim hep mutlu olsunlar diye iksii için onları mutsuz eden benmiydim ki ikiside aynı anda yok oldu :( Keybetmek istemiyorum onları yanımda olsun hep ikiside..
Neyse bakalım biraz dinlenme zamanı biri derse gitti biride işte hazır ikiside yokken pcden çıkma zamanı geldi :cici: artık eskisi kadar forumuda sevmiyorum.

Yalnızlığım pişmanım onun o kadar üstüne gitmekle, dahada kötüye gitti aramız, ama ben ona söz verdim o inanmasada daha kimle yazışmasına karışmaayacam.. Aramızın iyi olması için uğraşacam doğrusu oda anlar dimi yalnızlığım pişman olduğumu üzüldümü o kadar ileriiye atmaz dimi arkadaşlımızı doğrusu avatar bile kendine 2 ay sonra koyacak benide avatar gibi 2 ay sonraya atmaz dimi yalnızlığım.. Korkuyorum onu kaybetmekten zaten..
Özledim mi hep sana yazayım yalnızlığım yada yazmım sana bunları okursa ya daha çok uzarsa herşey.. Sanada yazmayı keseyim bencede özlemimi pişmanlığımı başka şeylere yazayım ki 2 aydan fazla sürmesin bu süreç ..

Hadi eyvallah yalnızlığım..

Bak şarkımızı dinliyorum gecenin köründe bile aklıma geliyorsun işte ciddi ne zaman geleceksin.. O kadar içimden seslendim sana duymuyor musun feryatlarımı kaç kere gel dedim sana gelmedin.. Sadece neye seviniyorum biliyor musun gelemeyeceğini bana bildirmen yoksa neler düşünürdüm ben.. O değilde ne zaman geliyorsun sen onu söyle bana.. Bu aralr yalnız kalmak istiyorum belki de tam zamanına gelmedin ama ihtiyacım sana çok vardı onuda bil.. Bu şarkı beni varya artık gelmeyecem dediğinde ne kadar ağlamıştım.. Geleceksin dimi sen o kadar arayı uuzn tutmayacaksın.. Beni takip eden her zaman canıma yazdım bunu yalnızlığım.. Kendine konuşmak daha güzel be yalnızlığım.. Bugün sınava çalıştım biraz işte şimdi hiç çalışmak gelmiyor yatarken 2 3 soru daha bakarım :)

[YOUTUBE]owdaJcCRayM[/YOUTUBE]

Bugün yalnızlığım her zaman gibi tembelliğim tuttu beni yataktan kalkmadım halbuki uyanmıştım.. Sonra gene dalmışım işte :) Kalkınca elektrik olmadığından dışarda çıktım yürüdüm sonra oturdum, bir kenara yeşilliği seyrettim.. Of pc olmadan ne kadar dolaşırdım bahçede her tarafı gezmek hobimdi benim... Kitap okumayıda severdim artık okumuyorm iyi olan herşeyi bıraktım bu pc benim herşeyimi aldı.. Neyse ben güzelliklerle bahsetecem ne kadar meyvemiz var biliyor musun yalnızlığım, erik, kiraz, incir, üzüm, portakal, mandalina, elma, armut, kivi varda var işte bize yetecek kadar bahçemiz de var :) Bir çay bahçelerini sevmiyorum ve çay geliyor kim toplayacak çay şimdi ya :D O zmana kadar arabam yapılır umarım :D Bu arada annem kardeşime şikayet ediyor beni, eve hiç bişey yapmaz diye içimden gelmiyor işte küçükken çok yaptım ona saydınlar :p
Neyse yalnızlığım reel hayatım biraz durgun olmasa reelimi anlatsam sana hep :) Neyse hadi görüşürz yazarım sana gene :)

Merhaba yalnızlığım lan bu yiğen beni çok yordu pcmide kaptı sabahdan beri dozerli videolar ve çizgi film izlemekten uykum geldi ama umut benden önce uyudu hazır uyudu pcmde bol bol vakit geçirim :) Dizi ilerim birazdan :) Sabah arabayı birlikte yıkadık, şimdi rose okusa derdi gene mi arabayı çocuklara yıkattın diye :D Çocuk dilinden iyi nlıyorum ama ben anne olmayacam evlenmeyecem ya evlilikten sogudum.. Herşeye kanan ben bir evliliğe kanmadım.. Doğrusu beni steyenler eve gelse kesin kandıracaklar beni biliyorum o yüzden istemiyorum.. Çok çabuk güveniyorum be..

Yalnızlığım bu çocuk benim yatağımda uyuyor yatağıma etmez dimi çişini :D

Merhaba yalnızlığım galiba benim gözlerim bozuk biraz güneşte hem ısınıyım hem test çözeyim dedim yarım saat oturudum sonra eve geldim ev kapkaranlık geldi bana halbuki aydınlık evde.. Yakında eve bir gözlüklü daha gelebilir :p Ders çalışmak istemiyorum ya bi geçse sınavlar, bir geçse zaman keşke....

Geri