Sevgili Yalnızlığım..

Konu sahibi son olarak 4522 gün önce görüldü
İstediğin yere istediğin kadar yazabilirsin .. mıllete hakaret etmeden ama...

Ben artık bişey demiyorum napıyorsan yap kendı kendıne yazıp oynuyorsın...

Ben artık bişey demiyorum napıyorsan yap kendı kendıne yazıp oynuyorsın...

Ne oyunu bu benim bu kelimelerim gerçke bir kere. İçimdekilerin bir kısmı bile yok burada.. Sen ve senin gibiler beni anlamaz ki zaten anlamalarınıda istemiyorum artık.

Zorlan benimde içimi döktürüceksin yok yani yırtsanda yapmıcam haddinden fazla muhattap oldum gereksız konularda zaten nyse tamam cidden bişey demıyorum..

Peri susmak istiyorum ama susturtmuyorsun..Şuan senin yüzünden iki insan moralini bozuyor ve yek'i üzmene asla izin vermem. Kendin yazıp kendin oynuyorsun.Sen bu kadarmısın?Biliyorum silecekler bunu ama zorla canımızı sıkma. Sen ne demek istediğimi anladın.Her şey karşılıklı olucak diye bir kural yok. Kendi kendini küçük düşürüyosun ve ben bu yaptıklarına gerçekten inanamıyorum.Özel msjını kapamış olmasaydın bunu burda dile getirmezdim.Ama şuan 2 sevdiğim ve değer verdiğim kişi sırf senin bu kuruntuların yüzünden canlarını sıkıyolar ki yekimin zaten yeterince derdi sıkıntısı var.Bu yüzden onun canını ykarsan canını yakarım.Susmak istedim ama susturmuyorsun. Karışmak istemiyorum dedim ama sen artık o kadar çok şey yazıyorsun ki.. Yek benim dostum kardeşim ve ailemden öte her şeyim.Onu üzmene izin vermem. O sana ümit vermedi bir şey yapmadı.O bunları hak etmiyor ve sen sırf üzülüyorsun die kendini suçluyor. Bunu bu çocuğa yapma..yAptıkca beni bulursun karşında.

Yok sildirmeyecem dursun o. Bunu silmeyin. Sen tamam yazmayız daha bişey demiyorum ama sen ancak kendini düşünüyorsun ben mi oyun oynuyorum Allah belamı versin oyun oynuyorsam. Sen nasıl aşık birisin onu anlamıyorum.

Yok sildirmeyecem dursun o. Bunu silmeyin. Sen tamam yazmayız daha bişey demiyorum ama sen ancak kendini düşünüyorsun ben mi oyun oynuyorum Allah belamı versin oyun oynuyorsam. Sen nasıl aşık birisin onu anlamıyorum.

Güzelim aşık olduğum için böyle tepki veriyorum ya..Sen böyle yaparsan onu üzmekten başka bir şey olmuyor. Ben senide severim onu da ama şuan öyle bir tavır takınıyosun ki o çocuk daha yeni mutlu olmuşken şuan morali acaip bozuk.Seni üzdüğünü düşünüp kendi kendini sucluyo.Bu duruma getirme.Bırak aşkını sevgini içinde yaşa.İlla bir şeyler yazacaksan güzel şeyler yaz ki böyle olmasın.Ben aşık olduğum kişiyi üzmek istemem.Tam tersi mutlu olması için cabalarım.Ama sen bir birinize zarar vermekten başka bir şey yapmıyorsun ki. Seni anlıyorum ama bu böyle olmaz.O çocuğa da yazık.Daha yeni onu topladık.Daha yeni kendine geldi.Ben onu bu halde görmek istemiyorum.Benim sitemim bu.

Güzelim aşık olduğum için böyle tepki veriyorum ya..Sen böyle yaparsan onu üzmekten başka bir şey olmuyor. Ben senide severim onu da ama şuan öyle bir tavır takınıyosun ki o çocuk daha yeni mutlu olmuşken şuan morali acaip bozuk.Seni üzdüğünü düşünüp kendi kendini sucluyo.Bu duruma getirme.Bırak aşkını sevgini içinde yaşa.İlla bir şeyler yazacaksan güzel şeyler yaz ki böyle olmasın.Ben aşık olduğum kişiyi üzmek istemem.Tam tersi mutlu olması için cabalarım.Ama sen bir birinize zarar vermekten başka bir şey yapmıyorsun ki. Seni anlıyorum ama bu böyle olmaz.O çocuğa da yazık.Daha yeni onu topladık.Daha yeni kendine geldi.Ben onu bu halde görmek istemiyorum.Benim sitemim bu.

Tamam ben kendimim toparlanıırm, o üzülmesin.. ben burada oyun oynamıyorum.. yalandanda senide severim deme bana.. ilk msjında çok güzel kalp kırdın geçende özelde msj atıncada güzel kırdın sen sadece yektayı düşüünüyorsun. başkasını değil. Ne demek oyun oynuyorsun ben onun olmadığı yerdede yazıyorum bir yazarak rahatlatıyordum yazmayacam daha. İkinizn sözünüde unutmayacam oynuyorsun.. Daha yazmayacam söz..

Aşk-! Azam kusura bakma olurmu cevap yazmanı bekledim ben ama işin vardı her halde foruma bakmadın.. Hiç sevmem cevap vermeden konu kilitlemeyi, kırdıysam özür dilerim senden..

Sendende özür dilerim seni üzmek asla istememiştim..

Merhaba bu sefer hoşçakala geldim sana.. E her başlangıçında bir sonu vardır dimi bizimkide bu kadarmış işte.. Hem başında şişmiştir biraz dinlen sen.. Sana yazdım için rahatladım teselli ettin beni artık yazmadanda başa çıkarım kendimden.. Biliyorum kendimi burayı kapatmasam yazacam ben sana onun hakkında... Neyse sen beni gülüşlerimle hatırla olurmu.. Biliyorum gerçek hayatımda berbat benim onlarıda paylaşmıştım mutlu anlarım az oldu kusura bakma yalnızlığım sana mutlu şeyler pek anlatamadım.. Neyse benim yazımla başladı benim yazımla bitiryim bu sayfayı.. Sana güzel bişey diyeyim mi günlük yazmak hiç bu kadar güzel olacagını bilmiyordum..

Hoşçakal Sevgili yalnızlığım..​

Merhaba yalnızlığım ben geldim sana çok özlemişsindir beni 2 ay olacak neredeyse. Artık nedeseler desinler kapatmayacam günlükte illede güzel şeyler mi olacak beni üzenlere yazıyorum kötüleride günlük hiç yazmadınız mı siz. Tek fark var günlüğünü okumasınlar diye gizlersin burada isteyen okuyor işte.. Baktımda günlüğümün başına yine moralim bozuuken açmışım seni gene moralim bozuk yazıyorum sana o kadar çok şey yazmayacam sana zaten köşe yazarlıgı bolumunde anlattım derdimi az çok işte.. Zaten açmamın sebebide o yazamıyormuşum ben güzel.
Yalnızlığım sende derdimi mutluluğumu iyi anlatıyorum ben. Benim en iyi dostum sensin yani kalemim ve klavyem hadi içimi hep rahat et.. Ya biri vardı önemser beni düşünmüştüm günlüğümü hep okurdu ne zaman üzgün olsam sanki üzülme ben yanındayım derdi konularımı okuyarak teşekkür ederek bana. O yüzden onu tanımıştım ya ama artık yanımda değil.. Başkasının ona ihtiyacı varmış onunla..

Yalnızlığım seni unuttum açtırdımı ya unutuyordum sana yazmayı :D Bugün çk güzel uyudum uyanır uyanmaz da kalktım yatak keyfi etmedim :) Çok mutluyum bugün umarım uzun sürer hep :) Neşemi sanada yansıtıyorum dimi :p Millet istediği kadar arkamdan konuşssun bugün aldırış etmeyecem :p Bugün arkadaşım dedi yerine çalısım sende cumartesi yerime çalış diye emir vrdi işte. Çalışacam bende işimi çok eviyorum :) Ne kadar havalı işim olduğu dışardan gözüksede şu insanların bana bagırması neden toz ediyor kötü kötü bakması üzsede beni. 1 kişinin Allah razı olsun aferin demeside beni sevindiriyor :) O zaman işimi daha dikaktli ediyorum :)

insanların senin hakkında birşey düşündüklerinin pek bir mühimmatı olmamalı.senin insanlar hakkında düşüncelerin önemli.arkandan konuşma meselesine gelince reklamın iyisi kötüsü olmaz bırak devam etsinler.

insanların senin hakkında birşey düşündüklerinin pek bir mühimmatı olmamalı.senin insanlar hakkında düşüncelerin önemli.arkandan konuşma meselesine gelince reklamın iyisi kötüsü olmaz bırak devam etsinler.
Tamam artık arkamdan konuşulan hiç bişeye takmayacam zaten kimbilir neler neler diyorlardır ama bakmıyorum artık kimseye o zaman susarlar zaten :)

Merhaba Yalnızlığım dedim ya üzücü olduğum zamanlara gelecem sana diye.. Yine öyle birgün yazarak rahatlayanlardanım ben yazımda rahatlıyım.. Koskocaman konu açtım ben kıskandıklarım diye mangayla idealisti kıskanıyorum diye çok konu açtım heryere yazdım profillerine kıskanıyorum özelde yazma diye çok dedim ama umursamadı bu kızlar beni sanki daha çok yazar oldular.. Doğru ben karışmam onlara sevgilim değillerki ama kaç arkadaşım bu yüzden kayıp ettim anlamaları lazımdı.. Neyse çogul kullanmıyım biri için bu söylediklerim sonuçta.. Ne kadar zıt bir ben profil silme sakın diyorum, özelde yazışma diyorum, telefon kimseden alma diyorum hepsini bir bir yaptı hepsini önceden demiştim halbuki.. Ne kadar kalp kırsada ne güzel gönül alıyor öyle herkesin böyle arkadaşı olmaz işte ama malesef tek benim arkadaşım değilmiş.. İdealist yazan o kadar yoktu kaç senedir burada bir yazmayın dedim yazan yazana oldu, Manga kendi bildiğini okuyor, umursamaz tavırları var ne kadar sevinmiştim hiç arkadası yoktu onun, yazmayın diye konu açınca onada yazan yazana oldu acaba günde kaç kere özelini siliyor.. Biri beni kırınca diğerinide kırıyorum aslında çok sevmek çok ilgilenmek çok kıskanmak suç mu :( Ne olurdu kzılar 2 kişiye yazmasaydınız bişey mi olurdu size iki arkadaşım var onlara yazmasanız olmaz mı..​

iyi geceler yalnzlığım bugün iyiyim ama sana yazmak istedim işte ama duygularımı yazıcam sana çok mutluyum üzgün değilim yanlış anlama hemen beni :) Bugün iki arkadaşımı anlatacam sana çok mutluyum onlarla ben hep özlüyorum onları daha demin konuştuk ama onlar uyurken özlüyorum.. şimdi diyeceksin yalnızsın sana kimse yazan yok diye özlüyorsun halbuki yazan çizenim var.. Yalnız değilim yani onu demek istedim sadece.. Nasıl uyuyorlar acaba akılalrına ben geliyor muyum morelleri nasıl hep onları merak ediyorum çok şeker çok başka ikiside.. Üzüldüğüm bir yan var biryle dizi izlerken diğerine vakit ayıramıyorum o zaman çok üzülüyorum... idealistimle gece konusamıyoruz sadece iyi geceler demek için bekliyor yani bekletiyorum onu :( Özür dilerim canım çok mu yasaklar koydum sana ben sayemde arkadaşı bile yok ve ben onu yalnız bırakıyorum birde :(
Mangayıda kırıyorum çok ısrar ediyorum ona darlanıyor biraz ama güzelliklede red ediyor işte..
Yalnızlığım bu iki iyi insan çok iyi öyle kızlarla konuşmayıda pek sevmiyorlar zamanlarının tümünü bana ayırlar her zaman nasıl öderim onların minanttarlığını bilemiyorum.. Yine duygusal moduma girdim ben insan özlemekten hüzünlenirmi hiç işte ben hzüünlendim gözlerim bile doldu..
Hey iki güzel insan sizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmm ve çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özlüyorum :srl: :cici:

Offff neden hep böyle oluyor nedne 3 aydann fazla bana kimse dayanamıyor neden yine biri gelip dostumu alıyor ki nedne ben bu kadar şansızım ki.. Neden hep ben üzülen taraf oluyorum neden ben :( Hep birini artık sevmeyecem güvenmeyecem deyip güveniyorum insanlara.. Bırakmayacaktın hani sen beni neden artık bırakıyorsun beni anlamıyorum.. Daha bünyem kaldıramaz be yalnızlığım birinin daha gitmesine dayanamazki..
Neden sanal dostluklar sevgililer hep kısa oluyor yalnız kaldıkları için mi sevgili dost oluyorlar.. Ruh eşini buluncada terkediyor işte.. Beni bırakmayacaktı ki yalnızlığım uzun süre dost kalacaktık artık kırmayada başladı yavas yavasta gidecek birden çekip gitmesinden iyidir.. Yalnızlığım onu üzgün oldumda tanımıştım biliyor musun teselli veriyordu bana her üzüldüğümde perii üzülme diyordu beni takip ederek artık gdiyor yalnızlıgım bana artık kimse sarılmayacak kimse onun gibi içten özlüyorum seviyorum demeyecek.. Şimdi dese bile eskisi gibi demeyecek..

Offf yalnızlıgım sıkıldım hayattatn resmen sıkıldım gülüp egleniyorum belki ama ya uyumadan once yataga basımı koyunca sanki hemen uyuyorum ben..

Geri