Sevgili Yalnızlığım..

Konu sahibi son olarak 4520 gün önce görüldü
Bazen Anlatamadıkların olurya bende burada anlatacağım artık derdimi sıkıntılarımı.. Psikolojim yine bugünlerde bozuk zaten belki anlatınca geçer..

Önce sana neden bu adı koydum onu söyleyeyim sana, yalnız olduğumdan değil değilim zaten birilerinin sayelerinde arkadaşlarım dağılıyor gidiyor ama yerine onlardan daha değerlileri geliyor o yüzden yalnız değilim ben şimdilik. Sadece benim gibi insan yok yani benim gibi ince ayrıntı düşünen gören yok takan yok benim gibiaz küçük şeye takanda yok o yüzden yalnızım işte.. Çevremde insanlar bu aralar var işte.. Bugün biraz ders çalışmam lazım ama içimden ders çalışmak istemiyorki neyse görüşürz benim yalnızlığım..

Vay vay vayyyy günlük yapmışızzz :D Takipteyim cınım hayırlı olsun :p

EndgirL evet canım anlatamadıklarım olur felan burada anlatacam işte :D Tşk ederim canım

- Nezaman açıcaksın diye bekliyordum, hatta açmanı ben söyleyecektim:p bak kalbim temiz işte:gtr:

Sevgili Yalnızlık geldik mi bugünün sonuna..
Bugün çok çok tembeldim her zaman gibi. Öyle tembeldim ki yazmaya bile üşendim vakit oldu... Sırf karnım acıktı diye peynir ekmek bile yapmadım kendime bir daha kim gidip dolabın kapısını açacak ekmeği yarıdan ortaya kesip içine koyacak. Yani yemek yemekte tembellik ettim.. Ne için balkona çıktım bilmiyorum ama bide ne göreyim mndalinalar turuncu olmuşlar gidip bir poşet aldım topladım.. ( Yararlı işim bu oldu benim ). Sonra mandalinaları dilimleyip kocaman 1 tabak edip yedim onları 25 e yakın aç karna yedim dedim meyve yararlıdırda yemek yerine yiyem karnımda doyar dedim ama doymadı :D meyveler bittikden sonra sarma pişti çay oldu bide 25 mandalina üstüne sarma çay sigara böreği börek ye karnım fena şişti be yalnızlığım.. işte öyle demek ki neymiş mandalina karın doyurmuyormuş bir daha aç kalıp yemeyecem..

Ha unutmadan Bugün Galatasarayım feneri 2 1 yendi...

Neyse Bugun sanal alemdede ne çabuk zaman geçti bak saat 01:49 olmuş.. Bu arada kızlar erkelerden daha neşeli bu forumda :) Ne çok yüzümü güldürüyor şu cadılar :D

Öyle işte yalnızlığım bugun sana yazmam bitti ben daha buradayım ama haberin olsun :D

Tşk ederim henna endgirl sevindim takip edecek olmanıza :)

Merhaba Yalnızlık..
Bugün yine geç kalktım biliyorum saati 10 da kurmustum ama başımı şişirmesin diye kapamışım. Bu yüzden 11 de uyandım ah bide soguk olunca yataktan kalkamamak varya o daha beter yarım saate yatakta durdum. Buna Tembellik diyiliyor üşümek bahane :D

Yalnızlığım biliyormusum sabahleyin ne güzel geyik sohbet ettik forumda hala daha edecegiz zaten daha gün bitmediki cadılar çok olunca muhabbet eglenceli oluyor işte..

Yalnızlığım birilerin sevgiliis olmasına üzüleyim mi sevineyim mi bilmiyorum sevgilisi olunca insanlar sevgililerine deger veriyor dosluğu arkadaşlığı kardeşliği unutuyorlar. İşte şuan öyle durumdayım kararsısım üzüldüm mü mutlumuyum bilmiyorum..

Ha bugün ders çalışabildim azda olsa doğrusu pek bişide anlamadım keşke birlikte çalışabilecem biri olsa aynı dersleri görsek..

Neyse görüşürüz yalnızlığım ben daha buralardayım :)

Hey ben geldim sana,
Bugün o kadar durgunum ki ben hiç birşey yapmak içimden gelmiyor.bu gün o yüzden anlamsız anlamsız cümleler kurabilirim. Aslında komposizyon dersim ben iyiydi güzel not alırdım, ama ne yazıkki cümlelerim hep bozuk ve anlamsız.
Neyse şimdi sadete gelelim şu seni seviyorum diyenler varya aslında benden kurtulmak istiyor. Başka birilerini bulunca ekiyorlar. Alışıgımm ben bu duruma da sanada anlatmak istedim gerçek seven yok zaten çıkarcı, çıkarına seviyorlar. Yalnız kalmamak için ;) Neyse bugun espirili şeyler yazmayacam sana zaten forumdan birileri öldü çok üzüldüm bu duruma konuştumda yoktu onunla aslında belki bir yada 2 kez tartışmada yorum yapmıstı sanıırm, Neyse üzüldüm keşke bu kadar duygusal olmasaydım gözümden bile yaş geldi yani.

Neyse bugun becerisizliğim yine ortya koydum hazır sigara böreklerini fırında pişiremedim tam 2 saate pişirdim onları içleride çığ kalmıstı zaten.. O kadar beceriksisim yani..

Yalnızlığım bugünlük bu kadar yarın çarşıya gidecem arabanın sigortasını odeyip bir teyzenin evine gidecem anlatırım yarını sana ben. görüşürz

Geldim sana yeniden,
Off çalar saati kaç kez çaldı biliyor musun en sonuna dayanamdım kapadım yok ya işim olmadıgında ben artık erken kalkamıyorum. 12 De kalktım gene. Bugün çalıştım yerde teyze bizi eve çagırmıtı gittik evine of orada bir bebiş var ki çok tatlıydı sarışın mavi gözlü. Bende önce arkadaşlarım gitmişti oraya onlara gelmemiş bir bana yakınlaşmış o bebiş işte. Bende havalara girdim tabiki tek bana geliyor diyerek :D Neyse sofraya gelelim yaptıklarıyla neler yoktu sofrada kıymalı börek turşu sarma kısır adını bilmedim bir kaç çeşit daha vardı işte.. en az ben yedim zorla koyacaklardı tabagıma, koydurmadım eskiden çok güldürürdüm onları gene güldürmeyi başardım :)..

Neyse bugun aslında arabamın sigortası için çarşıya gittim son günüydü işte bir sigorta 208 lira olurmu hiç mecbur odedik elektirik internite odedim faturalardanda kurtarmış oldum..

Bu aralar canım sıkkın ama düzelir merak etme yalnızlığım sen beni gel güler yüzlü tanıyacaksın bide dürüst :) Ha unutmadan bugun 21 aralık cumartesi kıyamet kopulacağına inanıyor millet :D

Hadi iyi geceler günlüm görüşürüz.

Merhaba :) Dün sana yazacaktım unutmuşum kusura bakma yalnızlığım..
Dünden birşey paylaşım sana bende gelişme var bilgisayarıma ta 4 saat geç oturdum evde oldum halde... Evde misafir vardı benim yaşıtım değildiler ama odam dagınıktı şimdi bana bakmaya gelipte odanın halini görürseler utanırdım en güzeli Bilgisayara oturmamak dedim :)

Gelelim bugüne saat 4 den sonra uyuyup nasıl 13:10 geçe uyandım bilemem. ay bana ne oluyor hep gülerdim çok uyuyanları başıma geldi şimdi. Neyse beni uyandıran özel numradaki kızdı dedi numara attım sen şansa çıktın öyle işte konustuk biraz neyse artık özelden beni kimse arayamayacak kapattım :)
Şimdi başım çok agrıyor gidip biraz yemek yemeliyim sanırım :) Görüşürüz yalnızlığım..

Yalnızlığım bugun güzel gündü sanırım bazı şeyleri duymak görmek kötü olsada sonradan duyulan iyi haber daha hoşuma gitti.. Hani derler ya bir iyi bir kötü haberim var sana hangisinden başlayayım ben ilk kötüyü seçerim sonraki sevinçli haberde mutlu etsin beni kötüyü unutayım diye..

Bu arada yarın evde misafirler olabilir odayı toplamak için erken kalkmam lazım sanırım ama ben hur hur uyumaya devam edecem tabi :D

ay unutuyordum bugun emre beni prenses üye yaptı bende o rengi hiç sevmiyorum mor renk yapar mısın dedim yaptı tşk ederim ona :) diger forumdaki üyelerlede aram çok iyi hadi iyi geceler..

İyi sabahlar sana konuşacak kimsede kalmadı herkes uyuyor ve kesin horluyordur..
Bugün hiç kızmadan bagırmadan cam sildim şaştın dimi sende hiç sevmiyorum cam silmeyi ev işini yapmayı ben erkek doğacaktım yanlış doğmuşum işte..

Saat sabahın 04:37 si ben sana yazana kadarda biraz daha geçer zaman işte.. Bu saate kadar uykum yoktu aha şimdi geldi yalnızlıgım..
Bu arada sana nedesem yalnızlık diye isim mi olur içimden gelen her şekil bende sana ses ederim artık :)Anlaştık o zman :) kendi kendime konuşmayacam senle konuşacam artık.

Bu arada mor bana yakıştı dimi avatarımıda mor etmeyi düşünüyorumda bu avatarımıda çok sevmiştim neyse değişirm artık. Forumda bugün çok durgundum öyle fazla konuşmadım ama yinede konuştum işte :) Bugün gene beni selim bey sinir etti ve arkadaşıda katıldı busefer hadi bakalım 1 çapkınımız daha oldu selim ondan taktik alıyormuş meger :)

Neyse Bugünlük bu kadar artık uyuyayım dimi hadi görüşürüz içimeki ses :) İyi geceler sana

Merhaba ben geldim işte sana gene bugün teyzeme kahvaltıya gittik benim sayemde kahvaltı değilde öğle oldu ama olsun işte. Malum gece geç yattım forumdan 4.30 gibi çıktım ama yatıncada uyuyamadım ve böylece 5:30 gibi uyudum 10 da annem kaldırdı ben yattım uyudum 11 de kalktım orayada gitmemiz 12 buldu işte. Teyzeme ve kuzenime buradan sevgilerimi sunuyorum :)
Bu dünyada en şey küçüklerdir yiğenim var küçük umut ismi sadece ben kandırabiliyorum onu ya küçüklerin beni sevmesi hoşuma gidiyor :)

Off yarın gene çarşıya gidecem işten çagırdılar bayadır yatıyoruz onun hesabınımı soracak acaba :D yarın ola hayrola işte.. Biliyor musun ben arabalarımı nasıl seviyorum küçük kızım büyük kızım diye onlarla ne çok konusurdum ben hemde sesli konusurdum :) Özldim işteki küçük kızımı..

Saat biliyorum geç ama ben geldim sana bişeyler karalayayım ..
Bugün başım fena ağırdı benim 4 agrı kesiciiçtim bugün.. 4ünü birden değil tabiki 5 den 12 ye kadar içtim 4 ünü..Bide üşütmüşüm odam soguk olunca tabi üşürüm ısıtıcım var ama oda ayaklarımı yakıyor geçen sene yakmıştım ayaklarımı ısıtıcan bu senede yakmak istemiyorum, neyse benim hastalım böyle işte yarım güne 1 saate geçer :)

Bugün işe çagırmıştılar bizi toplantı için ama müdür bey yokmuş yarın yine gideceğiz işte.. Suçu bide bize attı atolye yok arabanın yağı eksik o yüzden bozuldu daha 1 hafta önce yağ koyduk arabaya. Suçu kendilerine bulmazlar tabiki.. Neyse ben araba olmasa senelik iznimi kullanacam en azından bir tanesini kullanım..

Hadi iyi geceler günlüm biraz konu eklim sınav zaten yaklaştı konu fazla ekleyemeeyceğim forumsuz kalacam amma fo rumkolik oldum ben ayrılmaıyorum artık..

Bugün müdürün yanına gidecektik ya gittik bişi demedi bize 5 dk konustuk işte :) Herkesin müdürde bizm müdür gibi olsa bize hiç kızmıyor tamam bi kere kızmıştı veleybol oynadım diye :p işimi özlemişim ben gerçekten iş yerimi özledim espirili güzel bir gündü :) fazla konuşamadık ama ben orayı çok seviyorum.. Oradanda kardeşime geçtik kaynanam sevecek tam yemek sırasına geldim :) ve sonra ev işte ne çabuk oldu saat 1 sohbet bugün güzeldi :) apqa ve gabrielle sohbet ettim zaten..

Bir sır veriyim mi sana ben kimseyi çok sevme olur mu ne kızı sev ne erkeği kendi cinsinden birni bile sevme. sonra ihanet eder sana..

Ay dur ya birine laf diyesim geldi bana bişey sebebpten kızdın ya aynısını sen yaptın şimdi bende seni afetmeyecem aklımda hep çapkın bir olarak kalacaksın zaten öylesin.

Görüşürz günlüm sen biliyorsun o sözü kime dediğimi :)

Bugün fena rezil oldum ya arabayla birini bir yere bırakıp gelecektim tam bırakacam yere biri söyledi lastiğin inmiş diye :D Bende evde giydim esortmanlaydım bide bir polar almıstım onume, bir daha kot filan kim giyecek dedim ve olan oldu arabadan dışarı çıktım lastiğe baktım sonra bir tanıdım birine gittim yakındı lastiğe hava vurdurduda oda beni eşortmanlı gördü fena rezil oldum yani :) Birde bir tahtanın üstüne oturmustum sonra usten çagırdı beni emine yenge gel üşüme burada otur dedi ay keşke oturmasaydım tahta kirlimiş bide bende beyaz ortuyu kirlettim işte off off ne rezillik ama :(

Ya birde ben bu sabah ne uykusuzluklar çektim uyuyamadım 3 buçuk gibi yattım 4 buculkta uyandım 1 saat uyuyamadım sonra 6 bucukta uyandım y,ne 1 saat uyuyamadım öyle sabah sonra 11 de kalktım.. Üzüldümde veya bişeye taktımda hep öyle olur..

Artık kimseyi sevmeyecem yalnızlığım kimi sevdiysem ya başkasını sevdi unuttu bizi yada ortadan kayboldu.. Yok asla sevdimi kimseye belli etmeyecem kimseye canım demek yok zaten canım dediklerim nerde yok onlar artık.. Benim senden başka kimsem yok.. Bir ufacık mutluğu çok gördüler bana. Dediğim gibi ben sadece burada yazıyorum başka yerde değil özelimide kapadım.

Bana söz vermişti bir daha ağlatmayacam seni diye neden ağlatıyorsun beni.. Herşeyden soguttular beni hiç böyle bir yer görmedim.. Artık istemiyorum kimseyi mirctende soguttum her geçen gün laf sokuyorlar bana oradan susuyorum şimdi oradakiler rahat etsin..

İnsanların mevsim değişir gibi değişmesinden de bıktım kendi halinizde dursananız siz. Sevmek nedir öğrensenize siz.

Neyse üzüntüm geçer umarım artık hep sinir oldum üzüldüm mü sana yazacağım böylesi daha güzel tek samimi arkadaşım sen kaldın :(

Sevgili yalnızlığım bugün hava çok kötü yağmur yağıyor yine konuşacak birni bulamadım beni seven dostlarım yokmuş meger canından çok sevdim insanlar teker teker değişiyor.. Şimdi diyeceksin sende sorun var yok be bende sorun ben yalakalık edemem yüzüne derim iyisin yada kötüsün şöyle yapıyorsun diye bu yüzden sevilmiyorsam sorun değil, arkadaşım olmasada olur...

Ama bundan sonra hiç kimseye yakın olmayacamıda bil oldukta ne olduki bizi düşünen mi var başkalarıyla konuşmaya can atıyorlar.. Bide söyledim sakın yapma kıskanıyorum diye.. İnsan sadece sevgiliisni kıskanmaz ki dostunuda kıskanır.. Diğer insanların amaçlarını bilmiyorlar..
Neyse benim gitmemi çok bekliyorlar ama gitmeyecem 0 arkadaşım kalsa bile. Dedikoducu ve bana takan insanlar çok beklersiniz ;)

Merhaba dostum bu aralar yalnızım ama sakın üzüldümü sanma neden üzüleyim ki.. Herkesin kibar bildiği insan sadece bana bagırır saf buldu beni işte herkes öyle saf buldu ezmeye çalısıyorlar.Bunuda sana söylüyorum bu kadar bıktın demekki benle konuşmaya bile halin yok ben biliirm senin 4 de yatım 6 da kalktığın günleri o zman da sabah kalkıcaktın çok üzüldüm gerçekten değersiz biriyim senin için demek.. Dün gecedekiler hayaldi demekki.. Neyse bu uzucu şeyler aklıma kalmasın benim seni hep iyi hatırlayayım..

Ha biri bana diyorduki ne çok arkadasın oldu neler yapmaya çalısıyorsun sen,hani yakın arkadaşın bendim diyordu.. şimdi ona ben diyorum hani senin yakın arkadaşın bunlardı şimdi nasıl o oldu senin arkadaşın. Bana diyene bak kendisi yapıyor öyle ..

Özelde yazışıyorsun diye diyede özeli kapatmıştım hala kapalı dursun öylede, Bugün sevdim canım dedim küçük beyde sildi beni çok üzüldüm bide nasıl konuştu benle çok sert halbuki hiç kırmazdı beni... Emir veriyorsun diye diyede artık herkese rica etmeye başladım emir bben vrmiyorum ki seni yakın gördüm için böyle konusuyorum da ama anlamadılar.. Neyse onlar bilir dostum ben biraz daha buradayım sana iyi geceler :)

Geri