aegishjalmur
Platin Üye
Hayat kısa beyran sıcak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben sana sonra anlatırım xdAcaba kimler aşk acısı çekiyor diye görmeye geldim yorumlara şok oldum. Canisle Yarmagül sevgiliymiş. Sanırım herşeyi en son öğrenen benim ya. Sarılırken görsem arkadaşız deseniz inanırım, o derece yadırgamıyorum insanların buluşmasını. O değil de niye mutlu oldum sevgili olmanıza bilmiyorum. Allah daim etsin inşAllahForum da olsa güzel aşklar çıkıyor burdan. Sanal deyip geçmemek lazım reele dönünce güzel şeyler oluyor. Umarım mutlu uyursun artık hüzünlü şarkılarla uyumazsın artık
@Yarmagül
Ben olaylara fransızım ya seni hep üzülüyon sanmıştım. Meğerse mutluymuşsun.Ben sana sonra anlatırım xd
Ayrıca hüzün ne sabah akşam bergen dinliyoruz sjsnxnbsj mujk
Acılarınn kadınıyımmm sjdnxnsjdnxhsBen olaylara fransızım ya seni hep üzülüyon sanmıştım. Meğerse mutluymuşsun.Darısı başımıza
Mutlu oldum valla.
Yok canım ne imkansızı. Erkekler yeter ki istesin tekeden süt çıkarır… skljksİmkansız bir aşk dedikleri bu olsa gerek.d
kshfjsdhjgrızkı veren hüdadır kula minnet eylemem…. (sevgilim yoktur ve allahla aramı iyi tutmak istiyorumdur)
Yine büyük konusmusum…Yani bilemiyorum ama insan severken ayrılamaz, ayrılmamalı. Sebep her ne olursa olsun…