Severek ayrılmak

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Konu içinde konuya denk geldim.
Efso idi :)Evet konumuza gelicek olursak; güzel şeyler elbet bir gün son bulur. Ya evlenirsin ya ayrılırsın, buna hazırlıklı olmak lazım. Misal ben kör kütük aşık olmak istemiyorum eğlenmeyi kodladım heep kontrollüyüm. Olur da onsuz geçen her saat işkence haline dönerse ben tam o evrede kurumsallaşıp nüvelerimi bırakacağım.
Nerde eski sevdalıklar.... Ah ah. Tanrı oedipal tiplerden korusun!

Acaba kimler aşk acısı çekiyor diye görmeye geldim yorumlara şok oldum. Canisle Yarmagül sevgiliymiş. Sanırım herşeyi en son öğrenen benim ya. Sarılırken görsem arkadaşız deseniz inanırım, o derece yadırgamıyorum insanların buluşmasını. O değil de niye mutlu oldum sevgili olmanıza bilmiyorum. Allah daim etsin inşAllah :emoji_two_hearts: Forum da olsa güzel aşklar çıkıyor burdan. Sanal deyip geçmemek lazım reele dönünce güzel şeyler oluyor. Umarım mutlu uyursun artık hüzünlü şarkılarla uyumazsın artık :emoji_blue_heart: @Yarmagül

mutlu olsunlar. darısı bizim başımıza.

Acaba kimler aşk acısı çekiyor diye görmeye geldim yorumlara şok oldum. Canisle Yarmagül sevgiliymiş. Sanırım herşeyi en son öğrenen benim ya. Sarılırken görsem arkadaşız deseniz inanırım, o derece yadırgamıyorum insanların buluşmasını. O değil de niye mutlu oldum sevgili olmanıza bilmiyorum. Allah daim etsin inşAllah :emoji_two_hearts: Forum da olsa güzel aşklar çıkıyor burdan. Sanal deyip geçmemek lazım reele dönünce güzel şeyler oluyor. Umarım mutlu uyursun artık hüzünlü şarkılarla uyumazsın artık :emoji_blue_heart: @Yarmagül
Ben sana sonra anlatırım xd

Ayrıca hüzün ne sabah akşam bergen dinliyoruz sjsnxnbsj mujk

Önceki yorumlarda da belirtildiği üzere 'severek ayrılmak' pekala mümkündür ve ortada yadırganacak bir durum da yoktur. Kimi zaman koşullar oluşmaz kimi zaman da sevmek yeterli gelmez ve iki taraf için de ayrılmak çok daha doğru bir karardır.

Biz sadece seviyoruz hiç birleşmedik Sjsjsjs

Yani bilemiyorum ama insan severken ayrılamaz, ayrılmamalı. Sebep her ne olursa olsun…

• Beğen
Tepkiler: Sim
Seveni sevdiğine vermeyince bizim milletimiz deliriyor

var böyle bir şey ya malın birine aşık oluyorsun sonra kendine bile kızamıyorsun

• Alkış
Tepkiler: ne
Üstteki şair ne güzel özetlemiş MALIN birine diye.. Sjsjsj

Severek ayrılmak diye bir şey yok biri seviyordur diğeri sevmiyordur… seven taraf severek ayrıldıklarını zanneder

Geri