Severek ayrılmak

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Heh şöyle açık olun ya eee ne durumdayız : D

Arkadaşlar neden şok oluyosunuzzz ss kadar aklınız yok muuu kadın herşeyi bildiiii ayhhh sjxndjsjdnsnsjsn şapşikkk seni süpürge saçlı

Nasıl başladı anlatın ya bu aşkı bilmek hakkımız : D

Dillere düşeceğizi dinlerken ne bekliyordunuz Sjsjsjs

hadi din ve acıtasyon konularına senin ne işin var aşklı meşkli konularda yürüü saddfsf

Sjnsnxjskdkdjxd güzel şarkıı serçeciğimxdd

Hayatım tmm buna bu kadar yeter yazma artıkkk...
Kız adres yolla bi çuval kına göndercemmm muah

Evet bir "Sadece arkadaşız" ın daha sonuna geldik burdan sonrası bana hiç çekici gelmiyor. Sizde artık herkes gibisiniz ne haliniz varsa görün bb Sjsjsj

o son şükür'ü etmeyecektik.

20 yıllık forum üyesiyim...... ilk kez bi kaostan aşk ve birliktelik haberi çıktığını görüyorum........ rabbim neylerse güzel eyler...... böyle kaoslara can kurban...... ss, yarmanın gönderdiği kınayı tek yakma birlikte yakalım canım......

dün kediyi biraz sevdim
sonra ayrıldık

Sevmenin bir ilişkiyi yürütmek için yeterli olmadığı anlaşıldığı durumlarda da görülebilecek hadise. Bu durumlarda bir taraf daha az sevmiştir yada öbür taraf daha çok sevmiştir gibi yargılara girmek doğru değil. Hayatın gerçekleri ve dayattığı şartlar ve o şartların hepimize çizdiği yönler var. Zor bir durum elbette…

Nazım Hikmet’in “bir ayrılış hikayesi” şiirinde;

“erkek kadına dedi ki:
-seni seviyorum,
ama nasıl,
kilometrelerle derin, kilometrelerle dümdüz,
yüzde yüz, yüzde bin beş yüz,
yüzde hudutsuz kere yüz..”

deyip şiirin sonunda

“sen
yürümelisin,
beni bırakarak...
kadın sustu.
sarıldılar
bir kitap düştü yere...
kapandı bir pencere...
ayrıldılar...”

Dediği yerdeyiz…

Orta cagda, cellatlarin ayni zamanda iskence prosedürleri de gerceklestirdiklerinde..iskencelerin ardindan,ellerinden iskence görenleri,sasilacak bir sefkat ve merhamet ile yaralarini iyilestirme cabasina girdikleri gibi bir sey bu.Cellatin yaptiklarindan siyrilma istehinde gizli olan pismanlik???Duygu relasyonu.mu?

Severek ayriliyorsunuz da sonra ne oluyor?
Tüm özlem ve aci icinde visal mi?

Yalniz bu olayda her iki taraf da, hem yesir hem yesir tüccari.

Hayat cok güzel ya.
Harcamayin böyle ucuzca.

Acıdan geberiyorsun sonrasında .

Geri