Serendipçe

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Bana yaptıklarınız için teşekkür ederim.
Ben de diğer kadınlar gibiyim; öksürüyorum, terliyorum, çürüklerim var.
Beni kolayca unutacaksınız. Giderken kapıyı çekin!

Aşırı güzellik veya yakışıklılık bir yere kadar. Bir yerden sonra oturup sohbet edemediğin, birlikte gülüp eğlenemediğin, bir sıkıntın olduğunda akıl alamadığın ya da sana bir şeyler katmayan kimseye tahammül edemiyorsunuz. Her şeyin sonunda zeka ve karakter kazanıyor.

Güzel konuşmak
İnce düşünmek
Halden anlamak
Sevmek
Düşeni kaldırmak
Ağlayanı güldürmek
Sarılmak
Hep bedava biliyor musunuz?

Ay juju covid yetmezmiş gibi bide cehaletle uğraşıyoruz ya ben en iyisi sahilimi evde yapayım leğene ayaklarımı sokayim..

Şimdi sen koltuğa otur. Leğene su koy. Onu da ayaklarının dibine koy. Cıp cıp cıp ayaklarını salla. Eline de ekmek al. Martılara atarmış gibi yap. Bir de ay iç. Al sana sahil.

Şimdi sen koltuğa otur. Leğene su koy. Onu da ayaklarının dibine koy. Cıp cıp cıp ayaklarını salla. Eline de ekmek al. Martılara atarmış gibi yap. Bir de ay iç. Al sana sahil.

Ayy ne güzel yaaa resmen içime huzur doğdu bunu cam açıp beraber karşılık mi yapsak acabasıı:p

Kimse senin nelerle başa çıkmaya çalıştığını, neleri yendiği, yenemediğini, kimlerin yanında olmak istediğini, nelerin ağrıttığını başını, neler hissettiğini, neleri hissetmekten korktuğunu, içini, senden daha iyi bilemez.
O yüzden dik yürü hep, kendine, sadece kendin lazımsın.

Tanımadığım, ama sana ait olduğunu bildiğim ufuklarda doğan sabahları senin pencerelerinden görebilmek isterdim..

m. levy

“ kimse ,
kimsenin adına konuşamaz ,
çünkü her ne kadar , bir yabancının hikayesini
anlatmak istesek de ,
eninde sonunda hep kendi
hikayemizi
anlatırız ..”

.
alejandro zamba “

Geri