Serendipçe

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
“Vazgeçmek zorunda kaldığım şeyler için artık kendimi suçlamak istemiyorum. Olmaması gerektiğini bilseydim bu yola girmezdim hoş bazen bile bile kendimi çıkmaza soktuğum olmuştur ama bu defa çok başka. Kapısı açık gül bahçesi gibiydi ama nereden bilebilirdim diken dolu olduğunu.”

"Artık tek taraflı olan hiçbir şeye tahammülüm kalmadı. Ben bir şey için savaşıyorsam karşı tarafta yapabilir. Ben sevmeyi biliyorsam, değerli hissettiriyorsam bende hissedebilirim.Bekleyecek ya da olması için hep çaba sarf edecek gücüm kalmadı. Oluyorsa birlikte, olmuyorsa hiç."

Hiçbir maskeye bürünmeden kendisi olan insanı seviyorum. Bütün hataları, kusurlarıyla kendini değiştirmeden gösteren insanları seviyorum.
Yapmacık değilde, olduğu gibi var olan insanları seviyorum.
Kısaca kendiyle bütünleşmiş, içiyle bir insanları seviyorum.

Hayattaki en güzel şey; tüm kusurlarınızı bilmesine rağmen sizin hala muhteşem olduğunuzu düşünen birisinin olmasıdır.. - Ernest Hemingway
IMG_20200418_012316.jpg

Bazı hislerin anlatılır yanı yoktur. İnsanın içinde yaşayarak ayağa kalkmayı öğrenmesi gerekir.
Bazı duyguları atlatabilmen için düşmen, değişmen gerekir. Belki de senin acı çekmeni sağlayan olay büyümen içindir.
Her sınanış güzel olgunluk katar insana, kendiyle mücadelesinde.

Önceden sevginin her şeyin üstesinden gelebileceğine inanırdım.
Sonra anladım ki sevdiğiniz insanın size karşı anlayışı, saygısı ve sadakati yoksa istediğiniz kadar sevginizden delirin.
Üstesinden gelemezsiniz.

Geri