Serendipçe

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
"Avlu dizisinde Demet Evgar’ın bir sahnesi vardı, en sevdiği onu sırtından bıçaklamıştı ve ona bakıp: "Ben sana nasıl düşman olucam şimdi" diyerek ağlamıştı. Ben bu hissin hiç bu kadar güzel izah edildiğini görmemiştim."

juju, öte de ölür müsün? Rahat bırak bir ya. Bir kop git. Her yerden çıkıyorsun!:D

Yine bir kaos'a sebep olacakmışım gibi bir his kapladı her tarafımı.:D

Amcam bugün öğretmenler günü diye babam in resimlerinden birini paylamış genç hali zaten bize veda ederken çok gençti. Altına zamanında ki arkadaşlarının yaptığı yorumlar görüp görüp paylaşanlar beni o kadar gururlandırdı ki gözyaşlarıma yine engel olamadım.. Ya sen ne güzel adamdın neden erken gittin ki..

Amcam bugün öğretmenler günü diye babam in resimlerinden birini paylamış genç hali zaten bize veda ederken çok gençti. Altına zamanında ki arkadaşlarının yaptığı yorumlar görüp görüp paylaşanlar beni o kadar gururlandırdı ki gözyaşlarıma yine engel olamadım.. Ya sen ne güzel adamdın neden erken gittin ki..

Iyi insanlar hep erken gider. Mekanı cennet olsun.

Biz duygusal açıdan çok cahiliz. Bize anatomi, Pretoria’daki tarım, hipotenüsün karesinin dik kenarların karelerinin toplamına eşit olduğu gibi her tür haltı öğrettiler. Ama insan ruhuna ilişkin tek bir şey öğrenmedik. Kendimiz ve başkaları hakkında kara cahiliz aslında..

Scenes from a Marriage / Ingmar Bergman

Geri