Serendipçe

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
"Sevgili dost, kim kazandı? Atom bombasını Hiroşima'ya atan mı? Everest'in tepesine ilk kez varan mı? Doksanıncı dakikada maçı alan mı? Diriler mi, ölüler mi? Çobanlar mı, sürüler mi? Efendiler mi, köleler mi? Kim kazandı? Sevgili dost, herkes kaybetti. Ölüm kazandı."

“ bir şey
hissetmediğin halde
bir şey hissediyor gibi yapmak ,
bir şey hissettiğin halde bir şey hissetmiyor gibi yapmaktan
daha z o r ..!”

.
the lobster - 2015 ..bi film ..

Duygusuz ve gamsız biri olmamak için verdiğim iç savaş sırası yine körükleyecek bir cümleye rastladım. ''Arada uğranılan bir durak gibiyim. Gelen gidiyor, gidiyor ve gidiyor. Canım yanmamış gibi davranıyorum sanki canımı hiç kimse yakamaz gibi, oysa ben çoktan diz çöktüm.''

Sade sabah okudum da yazamadım. Ağız yaralarına en iyi gelen karadut suyu tatlım. Ama hazır sulardan değil. Alacan sıkacan. Tembellik yapma. Gerçi karadut kalmamıştır. Başka bir çare bul. By.

Sade sabah okudum da yazamadım. Ağız yaralarına en iyi gelen karadut suyu tatlım. Ama hazır sulardan değil. Alacan sıkacan. Tembellik yapma. Gerçi karadut kalmamıştır. Başka bir çare bul. By.

Yaaaa jujuuuuu ne kadar düşüncelisin sen öyle yaa gözlerim yaşardı :h: hevesimi kursağımda bırakan tarafında var amaa olsunn seni böyle seviyorum ben :suss:

Ne istediğinizin pek önemi yok bu hayatta fakat ne istemediğinize dikkat edin..
Zira hep onlar gerçekleşir..

“ bilirsin ,
noktayı koymak ne kadar zor olsa da, tamamlanmış cümleler, eksik kalmışlara göre
daha az acı
verir.

.
dedemin insanları- 2011

Pek dini inancımız yoktu. Babam Müslüman annem Hristiyan idi. Bizim evde ”Yalan söylemeyeceksin,“ ”Çalmayacaksın,” ”Vicdanını temiz tutacaksın,” ”İnsanlara yardım edeceksin” … bunlar konuşulurdu; işte bunlar bizim dinimiz oldu. Hepimizde Allah korkusu vardır ama dinden dolayı değil, annemizden babamızdan aldığımız telkinlerden dolayı…

Yıldız Kenter

Şu başlığı görmeyelim artık toplistte sado.

Geri