Yeni üyeler edinilmesi ve aktivasyonun artırılmasına dair benim bazı önerilerim olabilir.
Eskiden konu içerisinde hangi nicklerin ve kaç misafirin yer aldığının bilgisi görüldü(v-bellettin sisteminde). Bunu tekrar açın. Psikolojik olarak bazı üyeler ben buradayım mesajı vermek isteyeceklerdir. Ayrıca kavga olduğu zaman konu altında 40-50 Nick, 50-60 misafir görmek daha heyecanlı kılar.
Forumun dışarıdan okunmasına müsaade edin. Stalklama imkanı verilsin. Ayrıca forumların ne olduğu muhtemelen çoğu kişi tarafından hala bilinmiyordur. İçerisinin nasıl bir yer olduğuna dair bir fikir edinmiş olur yolunu kaybedip gelen bir kişi. Kimse fikir edinemediği bir şey için üyelik alma zahmetine girmez.
Forum biyografisinde burç, ilişki durumu vs gibi şeyler ekleyin. Oggy’i ben senelerce dul sanıyordum mesela, mizahı da oluyor bazen. Farklı yerlere de çekilebilir : pp
Ayın üyesini üyeler seçsin. Bu sayede taraflaşma olur. Birileri haketmesine rağmen forum kankilikleri nedeniyle kazanamayacaktır. Zamanla meyvesini verir. Vs vs… Her şeyi ben mi anlatayım kardeşim : ppp