Senelerin forumsalcılarından yeni üyelere tavsiyeler

🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
Gel pisi pisi yıllanmış üyecik diyor ve naçizane tavsiyeleri bu başlık altında yazarlar diye umuyorum.

2020 sonrası üye olanlar gelip de ben eskilerdenim gibisinden yazmasın bir zahmet.

@fjkls'den daha eskiyim
Ama aklıma bir şey gelmiyor bu konunun röportaj versiyonunu yapın soru sorun cevaplıyım :D

Püff. Bir halta yaramaz maç muhabbetlerinizi bir kenera bırakalım da. Forum'da iki üyeden birinin bunlardan bir halt olmaz deyip gitmesinden başka bir şeye hizmet etmiyor futbol başlıkları.

Başlıkta futbol ve futbol kulübü girdilerini yasaklıyorum.

Forum oyunlarina dikkat et , orasi uyeyi zombilestirip tekrara dusurur. Ve her zaman bir B planin olsun.

Her zaman yoldan karşıya geçerken üst geçit kullan.
Yaya geçidinden geçiyorsan sağına soluna yinede bi göz at.
Terliyken su içme hasta olursun.
Biraz kilo al ama abartma, vitaminsiz kalma, sağlıklı beslen.
Lavabodan çıkarken sifonu mutlaka çek, sakın unutma.
Ellerini sabunla ve ovalayarak en az 20 saniye yıka.
Spor yap mutlaka, sağlam kafa sağlam vücutta olur.
Bekarsan derhal evlen, evliysen derhal boşan.
Otobüste yer vermemek için uyuyormuş numarası yapma, yaşlılara hürmetli ol.
Haftasonları doğada yürüyüş yap ama dikkat et keneye börtü böceğe falan kendini ısırttırma.
Söyleyeceklerim bu kadar, hayırlı işler herkese.

Aslında istediğimiz şey kendinizi savunmanız. ''ben değilim'', ''öyle bir şey demedim, yapmadım'' gibi hebele hübele şeyler işte. Çünkü illaki bir açık buluruz. Ama sessiz kalır yada gülüp geçerseniz bir şey yapamayız. Bu da bizi üzer.

Aslında istediğimiz şey kendinizi savunmanız. ''ben değilim'', ''öyle bir şey demedim, yapmadım'' gibi hebele hübele şeyler işte. Çünkü illaki bir açık buluruz. Ama sessiz kalır yada gülüp geçerseniz bir şey yapamayız. Bu da bizi üzer.
Sus ve tatilden kalma foto sal foruma da ortalık canlansın

Geri