Mihri
Gümüş Üye
yeni mi kaldı .p
Potansiyel olarak düşünelim. Param olursa şunu şunu yaparım dersin ya, ama olmayabilir, yine de dersin. Öyle.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yeni mi kaldı .p
Forum tecrübesi olarak tavsiye verebilecek yeterlilikte olmadığım kanaatindeyim.
Forum tecrübesi olarak tavsiye verebilecek yeterlilikte olmadığım kanaatindeyim.
Teşekkürler.: )
Kediyi üzdüm?Bir kediyi üzdün. Teşekkürler.
Mihri ne demek istediğimi çok rahat anlayacaktır.Eskiden despottu şimdi birde kalpsiz oldu bu kiz..........
Kediyi üzdüm?
Dert edeceğini sanmıyorum.
Nyenaira olabilirmi .Nymphetamine di nicki galiba.
Yok yok sanmam.Nyenaira olabilirmi .
Forumsal dönemini de IRC dönemini de bilmiyorum çünkü iki forum birleştirilmeden kısa süre önce davet ile gelmiştim.
Forumsal dönemini de IRC dönemini de bilmiyorum çünkü iki forum birleştirilmeden kısa süre önce davet ile gelmiştim.
![]()
Seni @Publisher davet etmeişti, o dönem tekrar başka forum ile birleşme söz konusu değildi.Hmm. Burası bir de birleştirilmiş forum demek.
Ben buraya geldiğimde o süreci tekrar yaşama noktasında bir direkten dönmüşlüğünüz de var sanki...
Teşekkür ediyorum