Senelerin forumsalcılarından yeni üyelere tavsiyeler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Dm den mesaj atip " ah canim hoş geldin ne tatlisin sen şu muydun ? Geçmiş nickin şu mu ? Şeyi hatırlıyor musun ? gibi sorular sorarlarsa vereceğiniz tek cevap şu olsun ; BSG

Eskiden despottu şimdi birde kalpsiz oldu bu kiz..........

Ya ben sana takılıyorummmmmm çok hoşuma gidiyor tepkilerin ahaha

@Lefty
@döngüsel

Naçizane yorum yapmasını beklediğim üyeler. Burada mutlaka tavsiyeleri olmalı.
Forumsal dönemini de IRC dönemini de bilmiyorum çünkü iki forum birleştirilmeden kısa süre önce davet ile gelmiştim. :)

Most-Expensive-Cat-Breeds-In-The-World.jpg

Forumsal dönemini de IRC dönemini de bilmiyorum çünkü iki forum birleştirilmeden kısa süre önce davet ile gelmiştim. :)

Most-Expensive-Cat-Breeds-In-The-World.jpg

Hmm. Burası bir de birleştirilmiş forum demek.

Ben buraya geldiğimde o süreci tekrar yaşama noktasında bir direkten dönmüşlüğünüz de var sanki...

Teşekkür ediyorum

Hmm. Burası bir de birleştirilmiş forum demek.

Ben buraya geldiğimde o süreci tekrar yaşama noktasında bir direkten dönmüşlüğünüz de var sanki...

Teşekkür ediyorum
Seni @Publisher davet etmeişti, o dönem tekrar başka forum ile birleşme söz konusu değildi.

Alınganlık yapmayın.. çünkü her yazdığınız dalgaya alınabilir nereye düştüm dersin...ilk zamanlar gozlemle...kim kimle iyi kim kime beğeni atmıyor... gozlemle ama gruplara katılma iki yaz çık zaten foruma attığın ilk mesajla bile sana sayısız dm gelir erkekler tarafından... sen şimdi yabancisin buralara kaybolma gibisinden...

Geri