aloneboy1903
Gümüş Üye
Isot git gözüm gormesin seni de![]()
Doğru söyleyeni yosun köyden kovarlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Isot git gözüm gormesin seni de![]()
Kalbimin sesini dinledim .s .sVatan millet sakarya işine döndü Coolsende bizim yanımızda olman gerekirken gittin karşımıza dikildin
![]()
Yosi'nin köyünden kovuldun!Doğru söyleyeni yosun köyden kovarlar.
Büyük yazınca bağırıyorsunuz sanıyorum yoSun hnm.. yabmayın.. ben cok hasssas bir insanım.. tşk.ANNAAAA ANNAAAAAAA yarama tuz basmaaa![]()
Anna bebeğim istersen telafi edebilirsin Sanem Hanım oyunuzu degissinBüyük yazınca bağırıyorsunuz sanıyorum yoSun hnm.. yabmayın.. ben cok hasssas bir insanım.. tşk.
@Karga foruma giriş yaparsan sen de gel ve gerçekleri söyle lütfen yani erkekler şıkkını işaretlemen yeterli.![]()
Her konuda sivrilmeyi bilirsin ama nasıl olduysa burada eşitlik savunacağın tutmuş, olacak iş mi bu? Devrimci ruhuna ne oldu senin? Şurada devrim yapmaya çalışıyorum ama köstek olanlara bak.karşınızda ki her kimse ayrılmak için bahane olarak bu sözü kullanıyor ise "gercekten daha iyilerine layık olduğunuz" gerçeği ile teselli bulabilirsiniz ahahah
bir ceşit parodi
hakkaniyetli olması açısında ben yarı yarıya oy hakkımı kullanayım, zira her iki tarafta bu söylemi sıkça kullanıyor. doğal olarak hetero olan bir erkek kadınlardan cok duymustur, kadınlarda doğal olarak erkeklerden yana sık duymustur.
Her konuda sivrilmeyi bilirsin ama nasıl olduysa burada eşitlik savunacağın tutmuş, olacak iş mi bu? Devrimci ruhuna ne oldu senin? Şurada devrim yapmaya çalışıyorum ama köstek olanlara bak.
Öyle olsun @Karga, yazdım bunu bir yere! Baskı yok dediysek mesajı leb demeden anlaman gerekiyordu.
Zafer elbette bizim olacak ve seni Kadir Mısıroğlu'nun bir sözü ile uğurluyorum: "Yarasalar istemiyor diye Güneş doğmaktan vazgeçmez!"
Devrimci ruhun yeniden ortaya çıkmış oldu.senin güzel hatrın için kullandim, dayanışma ile (: