Sen daha iyilerine layıksın?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Sen daha iyilerine layıksın ...

• Kullanılan toplam oy
    46
  • Anket kapatılmış .
Hiç belli olmaz çünkü bu bir kaçış cümlesidir.:)

içine sinsin vallahi erkekler bu yola daha çok başvuruyor hangi kız benden daha iyilerine layıksın der mantıken:D
Söyleyen çok var aslında çünkü bu bir kaçıştır hatta bu cümleyi zamanında ben bile kurdum çünkü karşımdaki insanın kalbini kırmadan kaçmam gerekiyordu.:)

Söyleyen çok var aslında çünkü bu bir kaçıştır hatta bu cümleyi zamanında ben bile kurdum çünkü karşımdaki insanın kalbini kırmadan kaçmam gerekiyordu.:)
ay sen ondan tereddüt ettin ama genelde erkekler daha çok kullanıyor ya ben çok gördüm çevremde bu bahaneyi ben direk söylediğimden böyle kaçışlara başvuramıyorum ya kırmamak için bu yöntemi seçemiyorum benden daha iyilerine layıksın hele hiç demem ya:D

ay sen ondan tereddüt ettin ama genelde erkekler daha çok kullanıyor ya ben çok gördüm çevremde bu bahaneyi ben direk söylediğimden böyle kaçışlara başvuramıyorum ya kırmamak için bu yöntemi seçemiyorum benden daha iyilerine layıksın hele hiç demem ya:D
Daha iyisi derken daha uygunu anlamında kullandım çünkü ben ona aynı duyguları beslemiyordum ve boşa zaman kaybı olacaktı.
Tamam, suçluyum kabul ama o zaman yaşım çok gençti.:)

Erkekler

bunun iki sebebi var bence.

birincisi erkeklerin kadınlarda aradıkları cinselliği bulamaması.

ikincisi ki bunu herkes yapmaz anca hassas farkında olan erkekler der diye düşünüyorum, maddi anlamda yetersiz olduğunu düşünüp karşısında ki insanı mutlu edemeyeceğini düşünü ayrılma bahanesi bulan erkekler olabilir.( bunu kendimden biliyorum )

Evli çiftlerden biri bunu söylediyse inkara mahal kalmayacak bir durumun ortaya çıkması. Artık son kozu da kullanıp vicdana bıraktırmak. Haaa bu aldatma olur, beceriksizlik olur, işleri yapamamak, evi geçindirmemek gibi gibi bir çok neden ve pişmanlıkları.... olabilir.

Evli değil ve birlikteyken söylendiyse bana yol ver diyor. İlişkiyi bitirmeyi göze almış bu gerekçe her neyse kendini biraz suçlu hissettiriyor.

Ben bu lafı hiç kullanmadım.
Hep bana kullanıldı.
Benim hep daha iyilerine layık olduğumu söylediler.
Daha iyileri, daha iyilerine yönlendirdi.
Beni sürekli daha iyilerine yönlendirdikleri için en iyisi kim hala bulamadım.
Peşindeyim.

hiç kullanmadım, bana da kullanılmadı, kullananı da görmedim.
bence bu söz eskiden yaygınmış, akılda kalmış şimdi de kullanıldığı sanılıyor olabilir.

Ben bu lafı hiç kullanmadım.
Hep bana kullanıldı.
Benim hep daha iyilerine layık olduğumu söylediler.
Daha iyileri, daha iyilerine yönlendirdi.
Beni sürekli daha iyilerine yönlendirdikleri için en iyisi kim hala bulamadım.
Peşindeyim.
Bulduğunda bize de haber ver, ölmez sağ kalırsak bu haberi kutlarız.:)

tabi ki de en iyisine layigiz
Bana da kullanildi hakliymissiniz hakketmiyorsunuz bizim gibi Güzel seveni.

evet :

jb533633q9uz.jpg

Görmüş olduğunuz gibi kızlar daha fazla. 12 saat oldu artık anketi kapatabiliriz @yoSun :)

Geri