-
-
-
-
-
- Web sitesi
- www.instagram.com
Sizce bu sözü ayrılırken erkekler mi daha çok kullanıyor kızlar mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kimler daha çok kullanır ama oyla lütfen :pHiç belli olmaz çünkü bu bir kaçış cümlesidir.![]()
Erkekler dedim ama pek içime sinmedi çünkü elimde böyle bir istatistik yok.Kimler daha çok kullanır ama oyla lütfen :p
içine sinsin vallahi erkekler bu yola daha çok başvuruyor hangi kız benden daha iyilerine layıksın der mantıkenErkekler dedim ama pek içime sinmedi çünkü elimde böyle bir istatistik yok.![]()
Söyleyen çok var aslında çünkü bu bir kaçıştır hatta bu cümleyi zamanında ben bile kurdum çünkü karşımdaki insanın kalbini kırmadan kaçmam gerekiyordu.içine sinsin vallahi erkekler bu yola daha çok başvuruyor hangi kız benden daha iyilerine layıksın der mantıken![]()
ay sen ondan tereddüt ettin ama genelde erkekler daha çok kullanıyor ya ben çok gördüm çevremde bu bahaneyi ben direk söylediğimden böyle kaçışlara başvuramıyorum ya kırmamak için bu yöntemi seçemiyorum benden daha iyilerine layıksın hele hiç demem yaSöyleyen çok var aslında çünkü bu bir kaçıştır hatta bu cümleyi zamanında ben bile kurdum çünkü karşımdaki insanın kalbini kırmadan kaçmam gerekiyordu.![]()
Daha iyisi derken daha uygunu anlamında kullandım çünkü ben ona aynı duyguları beslemiyordum ve boşa zaman kaybı olacaktı.ay sen ondan tereddüt ettin ama genelde erkekler daha çok kullanıyor ya ben çok gördüm çevremde bu bahaneyi ben direk söylediğimden böyle kaçışlara başvuramıyorum ya kırmamak için bu yöntemi seçemiyorum benden daha iyilerine layıksın hele hiç demem ya![]()
Bulduğunda bize de haber ver, ölmez sağ kalırsak bu haberi kutlarız.Ben bu lafı hiç kullanmadım.
Hep bana kullanıldı.
Benim hep daha iyilerine layık olduğumu söylediler.
Daha iyileri, daha iyilerine yönlendirdi.
Beni sürekli daha iyilerine yönlendirdikleri için en iyisi kim hala bulamadım.
Peşindeyim.
1 hafta süresi var beyefendiii kendinize gelin kızlar ayrıca anketi görmemiş galibaGörmüş olduğunuz gibi kızlar daha fazla. 12 saat oldu artık anketi kapatabiliriz @yoSun![]()