Sen daha iyilerine layıksın?

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti

Sen daha iyilerine layıksın ...

• Kullanılan toplam oy
    46
  • Anket kapatılmış .
@Karga foruma giriş yaparsan sen de gel ve gerçekleri söyle lütfen yani erkekler şıkkını işaretlemen yeterli.:)

karşınızda ki her kimse ayrılmak için bahane olarak bu sözü kullanıyor ise "gercekten daha iyilerine layık olduğunuz" gerçeği ile teselli bulabilirsiniz ahahah
bir ceşit parodi

hakkaniyetli olması açısında ben yarı yarıya oy hakkımı kullanayım, zira her iki tarafta bu söylemi sıkça kullanıyor. doğal olarak hetero olan bir erkek kadınlardan cok duymustur, kadınlarda doğal olarak erkeklerden yana sık duymustur.

Şimdiye kadar bir erkekten duymadım bu sözü kendim de kullanmadım .
Samimiyetsiz bir cümle bu ya .
Ne demek daha iyilerine layıksın , pazarlama sözü gibi bir şey bu . Oldu olacak bak şu kız/ erkek tam senlik de ayarla .
Sevmeyen , değer vermemiş biri kullanır bunu ancak bana göre.

karşınızda ki her kimse ayrılmak için bahane olarak bu sözü kullanıyor ise "gercekten daha iyilerine layık olduğunuz" gerçeği ile teselli bulabilirsiniz ahahah
bir ceşit parodi
hakkaniyetli olması açısında ben yarı yarıya oy hakkımı kullanayım, zira her iki tarafta bu söylemi sıkça kullanıyor. doğal olarak hetero olan bir erkek kadınlardan cok duymustur, kadınlarda doğal olarak erkeklerden yana sık duymustur.
Her konuda sivrilmeyi bilirsin ama nasıl olduysa burada eşitlik savunacağın tutmuş, olacak iş mi bu? Devrimci ruhuna ne oldu senin? Şurada devrim yapmaya çalışıyorum ama köstek olanlara bak.:)

Öyle olsun @Karga, yazdım bunu bir yere! Baskı yok dediysek mesajı leb demeden anlaman gerekiyordu.:)

Zafer elbette bizim olacak ve seni Kadir Mısıroğlu'nun bir sözü ile uğurluyorum: "Yarasalar istemiyor diye Güneş doğmaktan vazgeçmez!"

Her konuda sivrilmeyi bilirsin ama nasıl olduysa burada eşitlik savunacağın tutmuş, olacak iş mi bu? Devrimci ruhuna ne oldu senin? Şurada devrim yapmaya çalışıyorum ama köstek olanlara bak.:)

Öyle olsun @Karga, yazdım bunu bir yere! Baskı yok dediysek mesajı leb demeden anlaman gerekiyordu.:)

Zafer elbette bizim olacak ve seni Kadir Mısıroğlu'nun bir sözü ile uğurluyorum: "Yarasalar istemiyor diye Güneş doğmaktan vazgeçmez!"

senin güzel hatrın için kullandim, dayanışma ile (:

kızlar
ben daha iyisi değilim

Adil oylamamız sona ermiş ve bu sözü en çok erkeklerin kullandığına oy birliği ile karar verilmiştir.
Oylamaya destek veren ve gerçeği haykırmaktan çekinmeyen tüm üyelere kalpten teşekkürler...
Herkes görüşlerini açıkça yazdı ve oyladı.:)
İfade özgürlüğü budur işte! Görüşünüzü açıkça yazabilmeniz yeterlidir ve sonrasında ne olduğunun ise hiçbir önemi yoktur.(!)

Bu oylamada sevgili @yoSun ve bana destek veren, özellikle de sağ gösterip sol vuran herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.:)

@Türk
@Millwall

Son düzenleme:
Geri