Sen daha iyilerine layıksın?

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti

Sen daha iyilerine layıksın ...

• Kullanılan toplam oy
    46
  • Anket kapatılmış .
yapmayın etmeyin canlarım sizde gelin benim yanıma sizsiz eksiğim:=)

Sen beni AKP ye hesap soracam deyip gidip AKP nin yedek lastiği olan Bahçeli den karıştırdın galiba?

Sana ve o ekibinde ki kız çetesine hesap soracam. Sarayınızı başınıza yıkacam!

Gendilerine boğladılarrr gendilerinee

Yosun un yol arkadaşı Lefty.
Yani 2. sayfa da erkek arkadaşından ayrılırken "sen benden daha iyilerine layıksın" diyen bağyannnn :D
Yosun un baskıları yüzünden erkeklere oy kullanıp destek olmaya devam ediyor.
Her şeye rağmen kazanacağız :havalı:
Biz bu yaşanan duruma kısaca değişim ve gelişim diyoruz.:)
Hayatta her şey mümkündür. Ne demiş büyük düşünür Heraklitos: "Her şey değişir. Değişmeyen tek şey değişimdir."

Lütfen algı karmaşası yaratıp oylamaya haksız müdahalede bulunmayalım arkadaşlar, lütfen!:)

@Millwall
Her şey normal seyrinde ilerliyor, baskı da yok etkileme de...:)

Oğlum ne ara 20 kişi bizim aleyhimize oy kullandı. Bot mu atiyorsunuz? Multi üyelik mi var anlayamadım. @yoSun burada iki kelime konuşuyor oy sayısı artıyor nasıl oluyorsa. Trump ve Biden çekişmesi daha masumdu (:

Biz bu yaşanan duruma kısaca değişim ve gelişim diyoruz.:)
Hayatta her şey mümkündür. Ne demiş büyük düşünür Heraklitos: "Her şey değişir. Değişmeyen tek şey değişimdir."

Lütfen algı karmaşası yaratıp oylamaya haksız müdahalede bulunmayalım arkadaşlar, lütfen!:)

@Millwall
Her şey normal seyrinde ilerliyor, baskı da yok etkileme de...:)
Normal seyrinde ilerlemek eğer buysa anormal nasıl olur aceba :))

Yurt dışında ki kullanıcıların oyları sayılmasın.
Benim ülkem de yaşamayıp oy kullanıyorlar :D (millwall hariç)

Saydım en az 5 tane yurtdışı oyu var erkeklerde. Armenian kim? Ermeniler bile gelmiş oy kullanmış. Adil bir seçim değil.

Aynı zamanda bizim aleyhimiz de oy veren erkekler oğlum siz akşamdan mı kaldınız? Hiç mi terk edilmediniz nedir yani sizi bayanların safına çeken şey?

Aynı zamanda bizim aleyhimiz de oy veren erkekler oğlum siz akşamdan mı kaldınız? Hiç mi terk edilmediniz nedir yani sizi bayanların safına çeken şey?

Kanka forumda çoğu erkek kılıbık.
Kızlardan korkuyorlar.
Yıllardır forumda kadınlar tarafından çok lince uğradım yalnız kaldım. Neyse ki artık 2 kişiyiz

Kulis çalışmalarını hızlandırmak lazım. Bu konuda bizleri destekleyecek erkek üyelere premier Lig takımlarının formasını yollayacağım. :)

Selamun aleykum, bir tabak kısıra oy değişmeye geldim.

Kanka forumda çoğu erkek kılıbık.
Kızlardan korkuyorlar.
Yıllardır forumda kadınlar tarafından çok lince uğradım yalnız kaldım. Neyse ki artık 2 kişiyiz
Kadın dayanışması diye bir şey var onu anladikta yani sırtımızdan vurulmakta ayrı bir üzüyor insanı. Biz bundan sonra Türk ile bir elmanın iki yarısıyız.

Geri