- Web sitesi
- www.instagram.com
senin fikrin çok değişirdi:=))))))))Keşke gidebilseydik, o zaman kesin fikrin değişirdi (:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
senin fikrin çok değişirdi:=))))))))Keşke gidebilseydik, o zaman kesin fikrin değişirdi (:
Ben burnunun dikine giden bir insanımsenin fikrin çok değişirdi:=))))))))
yapmayın etmeyin canlarım sizde gelin benim yanıma sizsiz eksiğim:=)
Ne kadar çok bana benziyorsun:=)Ben burnunun dikine giden bir insanım![]()
Biz bu yaşanan duruma kısaca değişim ve gelişim diyoruz.Yosun un yol arkadaşı Lefty.
Yani 2. sayfa da erkek arkadaşından ayrılırken "sen benden daha iyilerine layıksın" diyen bağyannnn
Yosun un baskıları yüzünden erkeklere oy kullanıp destek olmaya devam ediyor.
Her şeye rağmen kazanacağız :havalı:
@Süreyya cığım sen bir tanesin!Güzel hatrina canim Lefty 250 gramlik oyumu erkekler tarafina veriyorum.
Lutfun da hos kahrinda.@Süreyya cığım sen bir tanesin!
Benimle çıktığın yolda ya batarsın ya çıkarsın, ikisinin ortası yok merak etme.![]()
Normal seyrinde ilerlemek eğer buysa anormal nasıl olur acebaBiz bu yaşanan duruma kısaca değişim ve gelişim diyoruz.
Hayatta her şey mümkündür. Ne demiş büyük düşünür Heraklitos: "Her şey değişir. Değişmeyen tek şey değişimdir."
Lütfen algı karmaşası yaratıp oylamaya haksız müdahalede bulunmayalım arkadaşlar, lütfen!
@Millwall
Her şey normal seyrinde ilerliyor, baskı da yok etkileme de...![]()
Lutfun da hos kahrinda.
Sana anlatacaklarim var.
Bastım yavrummbebeğim işte erkekler kullanıyor daha çok erkeklere bas oyunu![]()
Aynı zamanda bizim aleyhimiz de oy veren erkekler oğlum siz akşamdan mı kaldınız? Hiç mi terk edilmediniz nedir yani sizi bayanların safına çeken şey?
Kadın dayanışması diye bir şey var onu anladikta yani sırtımızdan vurulmakta ayrı bir üzüyor insanı. Biz bundan sonra Türk ile bir elmanın iki yarısıyız.Kanka forumda çoğu erkek kılıbık.
Kızlardan korkuyorlar.
Yıllardır forumda kadınlar tarafından çok lince uğradım yalnız kaldım. Neyse ki artık 2 kişiyiz
Lan daha ne diyim premier Lig orijinal forma dedik. Buna da yok derseniz varyaKulis çalışmalarını hızlandırmak lazım. Bu konuda bizleri destekleyecek erkek üyelere premier Lig takımlarının formasını yollayacağım.![]()