Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Amac yok kim daha çok kullananı buluyoruzAmaç ne
Kizlar diye oy verirsen amacımıza ulaşmış oluyoruzAmaç ne
İba zaten ben neye verdiysem tersine verirBiz de bu saatten sonra kendi lobimizi oluşturuyoruz :p
Sen kizlar diye oy verirsen hallederizBu cümleden sonra teşekkür edilir sahibinden de yüksek yıllı modellere bakılır xd
Sen daha iyi anlarsın bayanlarla uğraşıyorsun sence kadınların anca %5i der benden daha iyilerine layıksın haksız mıyım:=)Bu cümleden sonra teşekkür edilir sahibinden de yüksek yıllı modellere bakılır xd
Haksizsin bla blaSen daha iyi anlarsın bayanlarla uğraşıyorsun sence kadınların anca %5i der benden daha iyilerine layıksın haksız mıyım:=)
fena fikir değil hemen dm atıyorum duyduk duymadık herkese sende çağırrr kardeşim ala alaMaria Puder felan vardı bi ara aklımda kalan çok feminist bi üyeydi. Onu da çağır yosun.
Hatta tüm üyelere mail atılsın yöneticiler tarafından herkes gelsin.
Allaahhım yarapppimmm![]()
bak ibacım bak kardeşim o olay çok başka ayrıca kimse oy istemedi orda burda insan gibi eğleniyoruz limon sıkma konuyaaa sinirlenince susmam haberin olsun:=)Yosun burayı marifetli eller şeyiyle karıştırdı
hurişko sen çoğunluğa uy bizler erkekler der diyoruz sende erkeklere bas gitYa ben buna cevap veremiyorum ki bana diyen olmadı ne yalan söyleyeyim ee ben de demedim ama bana nasıl bir ruh hastasısın dendi.