- Web sitesi
- www.instagram.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
KAÇ GÜN KÜSTÜN KUZUMMM:dBen sana küsüm.
Sanem,sade diğerleri herkesi yazdım.
O, ben ne dersem onu der..... DEĞİL Mİ CENGO!?@ShinigamiKhan sen ne diyorsun bu konuda:p
ne diyim silah mı dayıyorum kafanıza:pHala hür irade diyo ya))
Haklısınız hanımımO, ben ne dersem onu der..... DEĞİL Mİ CENGO!?
oy kullan o zaman hanımını haklı çıkarHaklısınız hanımım
Tamam sensin ya, seninle baş edemiciğim anladımne diyim silah mı dayıyorum kafanıza:p
Doğru 1 tane tebrik ederim:pTamam sensin ya, seninle baş edemiciğim anladım)
Kullanmamayı tercih ederim... Her türlü ayrılmak için uydurulmuş bir klişe çünkü bu kelime grubu. İnandırıcı değil. Olmuyor, gitmiyor diyene eyvallah da “Sen daha iyilerine layıksın, sorun bende, bilmediğin şeyler var, psikolojik sorunlarım var...” gibi şeyler komik geliyor bana. Bunun kızı erkeği yok, kaçmak isteyen herkes söylüyor. Ne yani? Sen daha iyilerine layıksın ama senden sonra ilişki kuracağım kişi bok yesin mi diyosun hayırdır? Ondan sonra ki adam mı değil? Bırah ya...oy kullan o zaman hanımını haklı çıkar![]()
bu kyk borcu seni bu hale soktu yavalla ben artık cinsiyetler bazında bakamıyorum bu duruma....... zengin olan kimse o daha iyilerine layıktır.......