- Web sitesi
- www.instagram.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hür irade olmasi için ve hiç baskı yapmadigin icin tebrik ederim seni yosun.No nooooooooooooo tamamen hür irade ile yanlışlıkla düzeltildi:p
Kime baskı yaptım ya zorla kullanın mı dedim çağırdım sizde davet edin arkadaşlarınızı semtinizi çağırıyordunuz ne oldu:pHür irade olmasi için ve hiç baskı yapmadigin icin tebrik ederim seni yosun.))
Semttekiler akşam çok icmisler henüz ayilamamislarKime baskı yaptım ya zorla kullanın mı dedim çağırdım sizde davet edin arkadaşlarınızı semtinizi çağırıyordunuz ne oldu:p
Neredeyse erkekler Allah'ın cezası kadınlar Allah'ın lütfu diceksinbi şu listeye bakın :
bir de şuna :
ne güzel parlıyoruz ışıl ışıl <3
Neredeyse erkekler Allah'ın cezası kadınlar Allah'ın lütfu diceksin)
O işler bize göre değil. Linç filan çok bağnazca.Allahın bildiğini kuldan mı saklayalım....
Erkek linci yemedik demeyiz.. gön der gel sin.lsdfj
Oy kullanmadan gitme, dur!Erkek arabeski diye bir gerçek var maalesef haklısınız... Siz daha iyilerine layıksınız... Ben bali çekmeye gidiyorum. Hmffs
İşte bu!Ay kullandım tamam tamam...
Valla sevgili yosun bu konuda bana öyle bir etki gelse haklisin derim.
Kardeşim illegal bir durum mevcut dedim ama ne yazık ki eşitlik adalet hür irade anlayışı yok olmuş. Baskılar zorlamalar ile gelinen nokta ortada (:Ne diyeceğimi bilemiyorum.
2. Sayfadan itibaren yazılanları hayretler içinde okudum.
Üyelerin çoğu biz kızlar diye yorumlarda belirttiği halde , forumda yaşanan gruplaşma,çeteleşme sonucu istediği gibi anketi kendi lehlerine çevirdiler.
Yazıklar olsun.
Yok mu bu forumda çeteleşme gruplaşmanın önüne geçecek?
Yosun nıcklı kullanıcı suç örgütünün , çetenin lideridir. Şikayetçiyim.
Hürsün bebiş nasıl düşünürsen öyle ver zaten:=)ay yosun ben de kızlar dedim valla. bu lafı diyen taraf genelde üzen taraf. kendimizi mağdur tarafa koymak istemedim.![]()