Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hoş buldum, teşekkür ederim.Hoş geldiniz keyifli ve hoş forumlar..
Thanks ma'girl :pWelcome my sunshine :p
Hoş buldum, teşekkürlerHoş geldiniz![]()
Hoş buldum, teşekkürlerHoş geldin. ..
yeniden selam.selam.
tatil başladı derken? sadece yaz tatillerinde mi forumlara üye oluyorsun? kışı nerede geçiriyorsun?
ay bir yaşıma daha girdim,giricem,girmek üzereyim çocuklar.
Yalnızca yazları ve dönem arası tatillerde forumlarda aktif oluyorum diyelim.
Sizin deyiminizle "kışları" derslerim fazla yoğun olduğundan okul ve reel sosyal aktivitelere ancak vakit ayırabiliyorum.
Yeni yaşınızda mutlu olmanızı diledim, dileyeceğim, dilemek üzreyim.![]()
Nelere katlanıyorum bilseniz...aha işte part time üye olarak geçimini sağlayan bir öğrencimiz daha! allahım bunlar mutluluk gözyaşı olmalı! ailesine yük olmamak için nelere katlanıyor görüyorsunuz! lütfen ütü üzerinde pişirilmiş makarna servisimiz başlasın!
bide bişi diycem! ''reel'' diye kalın harfle yazmışsın, sen bize hakaret mi diyorsun? hayır biz bilmiyoz mu reel ne demek? cahil miyiz biz? okumadık diye mi hep bunlar? bizde kendimize göre bi makinayız yanii, aşiretiz lan biz, yıkarız burayı!
yeminle beni çizgimden çıkarıyonuz yaaa, ay bide saçıma cöle felan sürmüştüm, mutluluğuma gölge düştü resmen asdfgfhffgjgf
Merhaba, iyiyim siz nasılsınız?merhaba nasılsın?
Merhabalar, ben de memnun oldum.Merhabalar. Kendi adıma memnun oldum @Almi.
Benim adım Mesut. Foruma üye olmana neden olan tanıdık arkadaşlara teşekkürler. (:
İyi tatiller, iyi forumlar. (:
Öyle işte. (:
Hoş buldum, teşekkürlerHoş geldiniz