Grifikir
Altın Üye
aaa hoş buldum, napayım ya, sen naptın?
aynı bea
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aaa hoş buldum, napayım ya, sen naptın?
Merhaba, yalnız Almıla, "ı" ile.Merhaba Almila üyeliğiniz hayırlı hayatınızda huzurla dolsun Keyifli forumlar Hoşgeldiniz..
Merhaba, yalnız Almıla, "ı" ile.
Teşekkürler, hoş buldum
Hoş buldum, teşekkür ederimHoş geldiniz keyifli forumlar![]()
Benim için ismimin doğru yazılması önemli olabilir, isminiz Ahmet ise size Mehmet denmesi sizin de hoşunuza gitmez eminim.Ne fark eder..
Hoş buldum, teşekkür ederim
Benim için ismimin doğru yazılması önemli olabilir, isminiz Ahmet ise size Mehmet denmesi sizin de hoşunuza gitmez eminim.![]()
Survivor izlemiyorum ama Yunus haklı sanırım. :p![]()
Yunus Günçe " Ç" ile![]()
Özür dilemenize gerek yok.Tamam özür dilerim...birşey demedim susma hakkımı kullanıyorum ..Vede Haksızım
Survivor izlemiyorum ama Yunus haklı sanırım. :p
Özür dilemenize gerek yok.![]()
Sınava tabi tutulacağımı bilseydim, çalışıp gelirdim.@Almi
Troll sınavından geçtin .. Ayrıca hoşgörüne de 10 üzerinden 10 verdim .. Bundan gayrı forumda adamımsın ..
Hoş buldum, teşekkürlerHoşgeldin
Hoş buldum, teşekkür ederim :cici:Hoşgeldin Almila,keyifli forumlar dilerim:tatlı:
Başta Asijuliet var, onu görünce gelme isteğim arttı diyebilirim.Hoşgeldin aramıza tanıdıklar kim![]()
Hoş buldum, teşekkür ederimMerhaba, hoş geldin, keyfili takılmalar, güzel paylaşımlar . .![]()
pekala, demeyin öyleysesağol ben almiim diyemeyeceğim , hoşgeldin keyifli forumlar
Merhaba, eğleneceğimden eminimWelcome have fun![]()